KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Προγράμματα επιχειρηματικότητας από τον ΕΟΜΜΕΧ
Από την Δευτέρα 16 Ιουνίου ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για τα προγράμματα ενίσχυσης της γυναικείας και νεανικής επιχειρηματικότητας από τον ΕΟΜΜΕΧ. Οι αιτήσεις συμμετοχής στα προγράμματα λήγουν στις 14 του Σεπτεμβρίου.

Από την Δευτέρα 16 Ιουνίου ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για τα προγράμματα ενίσχυσης της γυναικείας και νεανικής επιχειρηματικότητας από τον ΕΟΜΜΕΧ.
Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα γυναικείας επιχειρηματικότητας αφορά γυναίκες από 18 έως 55 ετών, οι οποίες δεν είχαν κάποια επιχείρηση κατά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα του ΕΟΜΜΕΧ.

Η επιδότηση που δίδει το πρόγραμμα είναι της τάξης του 50-60%, από 15 μέχρι 120 χιλιάδες ευρώ. Οι αιτήσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου.
Σχετικά με το πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας, αυτό φορά νέους, άνδρες και γυναίκες, μέχρι 39 ετών, που θέλουν να στήσουν δική τους επιχείρηση. Και για αυτό το πρόγραμμα, οι αιτήσεις λήγουν στις 14/9.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών