KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Αγαπητοί φίλοι,

Η καρδιά της AEK είναι οι φίλαθλοί της, εσείς, που την αγαπάτε και τη στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια.

Η Π.Α.Ε. ΑΕΚ, θέλοντας να διατηρήσει αυτήν ακριβώς τη σχέση μαζί σας, σας προσκαλεί να στηρίξετε ενωμένοι τους ποδοσφαιριστές μας και τη νέα χρονιά.
Μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για την ομάδα, που καλείται να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Σε αυτό το πλαίσιο, καθιερώνεται για πρώτη φορά ειδικό εισιτήριο διαρκείας για τους νεαρούς φιλάθλους, η σημαντικότερη ίσως καινοτομία των τελευταίων ετών, όσον αφορά τα εισιτήρια.

Το ΝΕΑΝΙΚΟ εισιτήριο διαρκείας θα μπορούν να προμηθευτούν όλοι οι νέοι από 15 έως και 24 ετών, με σημαντική έκπτωση σε σχέση με την κανονική τιμή.

Οι φίλαθλοι από την Επαρχία θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους στην προνομιακή τιμή των 180 ευρώ για τη θύρα 16. Με 180 ευρώ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.), στη θύρα 13.

Για τους ηλικιωμένους προσφέρουμε έκπτωση σε σχέση με την κανονική τιμή των διαρκείας ανά θύρα.

Το οικογενειακό πακέτο 1+1 θα ισχύει και πάλι φέτος, ώστε κάθε γονιός να μπορεί με μικρή επιβάρυνση να συνοδεύει το παιδί του στο γήπεδο.
Η στήριξη σε όσους είχαν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας και τις 3 προηγούμενες χρονιές (2006-07, 2007-08 και 2008-09) αποτελεί πλέον παγιωμένη τακτική της Π.Α.Ε. ΑΕΚ.

Η συγκεκριμένη κατηγορία φιλάθλων θα έχει και φέτος την έκπτωση 3ετίας, ανεξαρτήτως τύπου εισιτηρίου.

Σας τονίζουμε πως θα έχετε και φέτος τη δυνατότητα να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη δική σας θέση με ένα απλό τηλεφώνημα, καλώντας στο 801-100-21-21 από σταθερό με χρέωση 1 αστικής μονάδας ή στο 210-8056740 από κινητό τηλέφωνο.

Το TO gianniskalaritis@blog προσφέρει λεπτομερή πληροφόρηση, τόσο για τις υπηρεσίες όσο και για την τιμολογιακή μας πολιτική.

Θα τα πούμε στο γήπεδο…

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών