KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Ίδρυση εταιρείας στην ΑΜΕΡΙΚΗ

Η εταιρεία στην Αμερική – ένας από τους πιο ευυπόληπτους τύπους εταιρειών.

Η ίδρυση μίας εταιρείας είναι ένα σημαντικό βήμα για τους ιδιοκτήτες της εταιρείας και θα χαρούμε αν σας βοηθήσουμε. Οι Αμερικάνικες εταιρείες δεν συνδυάζουν μόνο την περιορισμένη ευθύνη και την προστασία των περιουσιακών στοιχείων, αλλά επίσης δίνουν τον σεβασμό και το κύρος της λειτουργίας μιας τέτοιας επιχείρησης. Είναι μέρος του Αμερικάνικου ονείρου. Μιλώντας για τις Αμερικάνικες Εταιρείες αυτόματα αυξάνεται η ιδέα του πλούτου, της δύναμης και του ανταγωνισμού. Εν πάση περιπτώσει, η σύσταση και η λειτουργία μιας εταιρείας στην Αμερική είναι ένα απολύτως απλό πράγμα. Δεν χρειάζεται η πληρωμή κεφαλαίου και η όλη διαδικασία συνήθως παίρνει μερικές ημέρες. Τα έξοδα σύστασης είναι μόνο 390 €. Μπορούμε να ιδρύσουμε την εταιρεία σας σε κάθε στάδιο και να προσφέρουμε επιπλέον υπηρεσίες που άλλοι δεν μπορούν να προσφέρουν, όπως εντεταλμένους διευθυντές, υπηρεσίες γραφείου σε φημισμένη διεύθυνση και τραπεζικούς λογαριασμούς. Διαλέξτε την πολιτεία που σας ενδιαφέρει και θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες με τις τιμές.

Κατάλογος πολιτειών

Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Connecticut, Delaware, District Columbia, Florida, Georgia, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, New York, North Caroline, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, South Carolina, South Dakota, Tennessee, Texas, Utah, Vermont, Virginia, Washington, West Virginia, Wisconsin Wyoming.

Ειδικά προτείνουμε την Delaware

H Delaware επιτρέπει την ίδια μέρα σύσταση χωρίς ειδικές απαιτήσεις ή δυσκολίες. Αυτή είναι η πιο γρήγορη εξυπηρέτηση που μπορείτε να λάβετε. Παράλληλα, μπορείτε να ωφεληθείτε από τα φορολογικά προνόμια που η Delaware προσφέρει. Περισσότερο από μισό εκατομμύριο επιχειρησιακών μονάδων έχουν την νόμιμη στέγη τους στην Delaware συμπεριλαμβανομένων και περισσότερο του 50% όλων των δημοσίων εμπορικών εταιρειών και 58% τις Fortune 500. Αυτό κάνει την Delaware μία από τις πιο ευυπόληπτες πολιτείες στην Αμερική για σύσταση εταιρειών.

Εφάπαξ αμοιβή (άνοιγμα φακέλου) γραφείου Ελλάδος 300 €

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών