KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η έλλειψη αρκετού κεφαλαίου για την άσκηση ενός επαγγέλματος θα επιφέρει πτώχευση ακόμα και στην καλύτερη εταιρεία. Στόχος μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες σας σε κεφάλαια.

Δεν έχει σημασία εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα εταιρεία, να διευρύνεται ή να ανασυγκροτήσετε μια υπάρχουσα εταιρεία, να εκπληρώσετε μία επαγγελματική ιδέα, να πουλήσετε μία εφεύρεση ή να πραγματοποιήσετε μία επαγγελματική δραστηριότητα, πέρα από τις ανάγκες για επαγγελματική γνώση η κυριότερη ανάγκη είναι τα χρήματα!

Χωρίς αρκετά κεφάλαια οι προοπτικές της επιχειρήσεώς σας είναι πολύ περιορισμένες και επομένως η επιτυχία της επιχειρήσεώς σας θα είναι αμφίβολη. Η απόκτηση σταθερού, καλά αναπτυσσόμενου κεφαλαίου για την προτεινόμενη ή υπάρχουσα επιχείρησή σας είναι επομένως άκρως απαραίτητη. Αλλά εκεί είναι που οι περισσότεροι επιχειρηματίες αποτυγχάνουν λόγω των περιορισμών που τους επιβάλλονται από τους τραπεζικούς οργανισμούς.

Η εικόνα που οι οργανισμοί των τραπεζών θα ήθελαν να προβάλουν είναι αυτή των εύκολων, χωρίς επιπλοκές φίλων που θέλουν να ακούσουν και να χρηματοδοτήσουν τις ιδέες σας. Εντούτοις, από την στιγμή που θα αντιμετωπίσετε έναν υπεύθυνο δανείου και του ζητήσετε το εύκολο και άμεσο διαφημιζόμενο δάνειο, η πραγματικότητα είναι ότι η πραγματική η ζωή και το μάρκετινγκ είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Οι τράπεζες δεν ενδιαφέρονται για τις μελλοντικές σας ιδέες όσο ενδιαφέρονται για τα ζητούμενα ψηφία, νούμερα και κυρίως τα δεδομένα. Οι υπεύθυνοι δανείου δεν βρίσκονται εκεί για να είναι φίλοι σας, έχουν ένα και μοναδικό στόχο: να φέρουν λεφτά στην τράπεζα για την οποία εργάζονται. Επομένως, πάντα θα ακολουθούν τις οδηγίες της τράπεζας όταν πρόκειται να δανείσουν χρήματα. Κάθε επιχειρηματίας που ψάχνει για χρηματοδότηση της επιχειρήσεώς του χρειάζεται πολύ χρόνο και υπομονή για να πραγματοποιήσει τις ανάγκες του κεφαλαίου του.

Άγνωστο για πολλούς είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πάρουν το απαιτούμενο κεφάλαιο.

Σήμερα, υπάρχουν πολλές εκατοντάδες προγραμμάτων που η Ευρωπαϊκή Ένωση στηρίζει, ιδιωτικοί επενδυτές, ιδρύματα και εγγυητές που περιμένουν να προωθήσουν επιχειρήσεις όπως η δική σας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει τον επιχειρηματία να επιτύχει και επομένως υπάρχουν πολλά προγράμματα χρηματοδότησης που έχουν γίνει προκειμένου να χρηματοδοτηθεί μια τέτοια επιχείρηση. Ομοίως υπάρχουν πολλοί ιδιωτικοί επενδυτές που προτίθενται να χρηματοδοτήσουν επιχείρηση που νιώθουν ότι έχει προοπτική να επιτύχει. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι πολύ λίγες επιχειρήσεις γνωρίζουν την ύπαρξη αυτών των προγραμμάτων και κυρίως πώς να τα αξιοποιήσουν. Υπάρχουν μεγάλα χρηματικά ποσά που περιμένουν να χρησιμοποιηθούν σ’αυτά τα προγράμματα. Αυτά είναι τα χρήματα που μπορούν να εξασφαλίσουν την επιτυχία της επιχειρήσεώς σας.

Έχουμε μεγάλη πείρα στην συμβουλευτική των επιχειρήσεων. Θέλουμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να κατανοήσουν τις ανάγκες της επιχείρησής τους σε κεφάλαια με τον πιο εύκολο τρόπο. Προκειμένου να το κάνουμε αυτό θα ακούσουμε τις ιδέες σας και θα δημιουργήσουμε την καλύτερη στρατηγική για να λάβετε το απαιτούμενο κεφάλαιο.

Η πρώτη διαδικασία είναι θα φτιάξουμε ένα επαγγελματικό σχέδιο για εσάς. Αυτό θα είναι ένα λεπτομερές σχέδιο ως προς το πώς βλέπετε εσείς την επιχείρησή σας σήμερα και στο μέλλον. Θα περιέχει λεπτομέρειες εσόδων και εξόδων, στόχο πωλήσεων και προβλέψεις.

Στην πραγματικότητα, κάθε λεπτομέρεια που οποιοσδήποτε δανειστής θα χρειαστεί. Ύστερα εμείς θα εξετάσουμε την απόδοση της επιχείρησής σας. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον υψηλό τζίρο και τα υψηλά κέρδη. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία θα προσφέρουμε τις εξειδικευμένες εμπειρικές μας γνώμες αναφορικά με την επιχείρηση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που ο πιο ικανός επιχειρηματίας δεν βλέπει στην εταιρεία του. Σ’αυτή τη φάση ξεκινάμε να στρεφόμαστε προς την χρηματοδότηση της εταιρείας. Θα ερευνήσουμε μέσα από 350 Ευρωπαϊκά προγράμματα, τα προγράμματα ίδρυσης και στήριξης και θα δούμε ποια από αυτά θα ταίριαζαν με τις ανάγκες του πελάτη μας. Αφού θα έχουμε εντοπίσει τους καλύτερους δανειστές για τους πελάτες μας τότε θα ετοιμάσουμε όλες τις δανειοληπτικές αιτήσεις. Λόγω του γεγονότος ότι οι έμπειροι σύμβουλοί μας είναι εκπαιδευμένοι να συνεργάζονται με συμβούλους δανείων και δανειστών, θα πραγματοποιήσουμε όλες τις επαφές που χρειάζονται για λογαριασμό του πελάτου μας.

Μέσω αυτής της διαδικασίας η επιχείρησή σας θα μπορέσει να λάβει τα απαραίτητα κεφάλαια που χρειάζεστε για να επιτύχετε. Με την συνδυασμένη γνώση μας και τις επιχειρηματικές σας ιδέες μπορούμε να εξασφαλίσουμε την σωστή χρηματοδότηση για την εταιρεία σας. Δεν χρεώνουμε καμία προμήθεια στο καθαρό δάνειο.

Για ένα κόστος 3.000 € οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

- Συμβουλές

- Δημιουργία επιχειρηματικού προγραμματισμού

- Έλεγχος απόδοσης

- Εμπειρογνωμοσύνη

- Δημιουργία οικονομικού προγραμματισμού

- Προετοιμασία αιτήσεων δανείου.

- Αρχειοθέτηση αιτήσεων δανείου.

- Επαφές με συμβούλους δανείου και δανειστές.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών