KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

αεκ

Την τρίτη μεταγραφή της ΑΕΚ αναμένεται να αποτελέσει αύριο ο Ιλιε Ιορντάκε, μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Νίκου Καράμπελα και του Μίλαν Λούκας. Οι διοικούντες την «Ένωση» αποφάσισαν να καλέσουν τον Ρουμάνο αριστερό χαφ στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο. Το τελευταίο διάστημα υπήρξε η ανησυχία για το αν ο 24χρονος άσος είναι ελεύθερος, αφού έχει κερδίσει από την Παντούρι την υπόθεση στο αθλητικό δικαστήριο και την έχει χάσει στο πολιτικό. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να προχωρήσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Εντίνιο: «Ξέρω για Παρί. Θέλω να φύγω»

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του Ιορντάκε, Φλορίν Μανέα, δήλωσε στο blog giannis kalarits@BLOG.com πως «αν η ΑΕΚ αποκτήσει τον Ιορντάκε, η Παντούρι δεν θα μπορεί να μπλοκάρει τη μεταγραφή. Μπορεί να διασφαλιστεί η ΑΕΚ αν μπει ειδικός όρος στο συμβόλαιο, ότι δηλαδή εγγυάται ο ίδιος προσωπικά για την ελευθερία του. Ετσι, αν προκύψει πρόβλημα, θα υποστεί τις συνέπειες ο παίκτης. Να είστε βέβαιοι, όμως, ότι δεν θα προκύψει».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών