KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Φωτιά στο Μαραθώνα - Αναζωπυρώσεις στον Υμηττό
Ακόμα μία επικίνδυνη ημέρα λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων - Παρέμβαση εισαγγελέα στη Γλυφάδα..
Νέα φωτιά, αυτή τη φορά στο Μαραθώνα, ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας, την ώρα που ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να δίνουν μάχη στους πρόποδες του Υμηττού.

Όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο δήμαρχος Μαραθώνα κ. Σπύρος Ζαχάρης, η φωτιά μαίνεται σε δύο μέτωπα, το ένα 300 μέτρα νοτιοδυτικά από το Αρχαιολογικό Μουσείο Μαραθώνα και το άλλο κοντά στο Μεσοελλαδικό νεκροταφείο, στη θέση Βρανά. Οι υπεύθυνοι του Μουσείο διαβεβαίωσαν μέσω του ΣΚΑΪ 100,3 ότι η φωτιά έχει απομακρυνθεί και το Μουσείο δεν κινδυνεύει, ενώ το Μουσείο είχει προσφάτως καθαριστεί περιμετρικά από τα ξερόχαρτα.

Μέχρι στιγμής η φωτιά έχει κάψει δασική έκταση και αυτή τη στιγμή καίει ελιές. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα και 4 αεροσκάφη.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 15:00 στην Άνω Γλυφάδα, στο τέρμα της οδού Κωνσταντίνου Αθανάτου και έφτασε μέχρι το νεκροταφείο Βούλας.

Αν και η εικόνα της πυρκαγιάς είναι καλύτερη, καθώς έχει πέσει η ένταση των ανέμων, σε περιοχές που έχει γίνει κατάσβεση σημειώνονται συνεχείς αναζωπυρώσεις, ενώ οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να κρατήσουν τη φωτιά στην κορυφογραμμή.

Προς στιγμήν η φωτιά απείλησε σπίτια στους πρόποδες του Υμηττού, σε Γλυφάδα και Πανόραμα Άνω Βούλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν καεί δύο ποιμνιοστάσια, ενώ ζημιές έχουν υποστεί αρκετές αυλές σπιτιών.

Στον Υμηττό επιχειρούν 10 αεροσκάφη, 2 ελικόπτερα, 35 πυροσβεστικά οχήματα με 143 πυροσβέστες, 8 πεζοπόρα τμήματα, 22 υδροφόρες και εθελοντικές ομάδες.

Φορείς της περιοχής έκαναν λόγο για εμπρησμό, ενώ κάτοικοι της Βούλας κατήγγειλαν ότι το Δασαρχείο Πεντέλης τους απαγόρευσε τις εργασίες διάνοιξης και συντήρησης των δασικών δρόμων, καθώς όπως υποστήριξε, δεν υπήρχαν μελέτες.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Γιάννης Αγγελάκος, διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τη φωτιά στη Γλυφάδα και ήδη δύο εισαγγελείς μεταβαίνουν στην περιοχή για να διενεργήσουν αυτοψία.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών