KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Πέφτουν (τα) γιαούρτια στα πενήντα λεπτά...


Πέφτουν (τα) γιαούρτια στα πενήντα λεπτά...
12 Ιουνίου 2009, 10:02


Επιτέλους και μια ευχάριστη είδηση! Μεγάλες γαλακτοβιομηχανίες άνοιξαν τον "χορό" των προσφορών στα γιαούρτια. Έτσι θα διατίθενται στην ελληνική αγορά, γιαουρτάκια ακόμα και στην ελκυστικότατη τιμή των 50 λεπτών.

Με χθεσινή ανακοίνωση, έγινε γνωστό ότι από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου η Vivartia θα προωθήσει στην αγορά γιαούρτια Complet και Natural σε συσκευασίες των 150 γραμμαρίων, που θα πωλούνται στην τιμή των 0,50 ευρώ ανά τεμάχιο.

Από την άλλη πλευρά, σήμερα βγαίνουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ και προϊόντα της Danone σε χαμηλότερες τιμές. Πρόκειται για γιαούρτια με βάρος 200 γραμμαρίων, η τιμή των οποίων κυμαίνεται από 0,85 έως και 1,20 ευρώ ανά τεμάχιο.

Η Danone ανακοίνωσε παράλληλα τη διάθεση στο ελληνικό κοινό της συσκευασίας Activia Κάθε Στιγμή, σε τιμή χαμηλότερη από 50 λεπτά το τεμάχιο και στα 1,99 ευρώ για τη συσκευασία των τεσσάρων τεμαχίων (125 γρ. το καθένα).

Η αρχή έγινε, και σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις το… καλό παράδειγμα θα ακολουθήσουν και άλλες γαλακτοβιομηχανίες, προς όφελος ασφαλώς του καταναλωτή.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών