KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

«Σκούπα» στην άδεια Αθήνα....

Δηλώσεις που προαναγγέλουν μαζικές «εκκαθαρίσεις» σε γειτονιές της Αθήνας, προκειμένου όσοι λαθρομετανάστες εντοπίζονται να μεταφέρονται στα «κέντρα υποδοχής» που δημιουργούνται αυτή την περίοδο, έκανε ο Χρ.Μαρκογιαννάκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και ουσιαστικά επικεφαλής της Δημόσιας Τάξης αποσαφήνισε την Κυριακή ότι σε ένα με ενάμιση μήνα, δηλαδή στα τέλη Ιουλίου, θα έχει η ΕΛ.ΑΣ. τη δυνατότητα να ξεκινήσει μαζικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με την παρουσία μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών.

«Σκούπα» στην άδεια Αθήνα

Ο κ.Μαρκογιαννάκης δεν αναφέρθηκε λεπτομερώς στους χώρους και τις υποδομές που θα φιλοξενούν για την κράτηση των λαθρομεταναστών μέχρι να κριθεί εάν θα τους χορηγηθεί άσυλο ή θα απελαθούν, ενώ υποστήριξε ότι έχουν εξασφαλιστεί σχετικά κονδύλια και θα επικρατούν «ανθρώπινες συνθήκες».

Προαναγγελία «καυτού» Φθινοπώρου;

Αξιοσημείωτη ήταν η σημείωση του αναπληρωτή υπουργού ότι η ΕΛ.ΑΣ. και το υπουργείο θα «αφήσουν προς στιγμήν» το πρόβλημα με τη δράση των αναρχικών, που παραμένει όμως ένα από τα δύο κύρια θέματα, μαζί με τη λαθρομετανάστευση.

Δεδομένου ότι οι δεσμεύσεις τόσο του ίδιου όσο και του Προκ.Παυλόπουλου «δείχνουν» ότι η κυβέρνηση θέλει να κλείσει εντός των επόμενων μηνών το θέμα των λαθρομεταναστών σε αστικές περιοχές, η δήλωση αυτή ίσως σηματοδοτεί στοχευμένες δράσεις κατά χώρων υπό κατάληψη στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, αλλά και εξελίξεις στο θέμα του πανεπιστημιακού ασύλου.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών