KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Εταιρείες Offshore

Το μόνο πράγμα που μία Αγγλική LIMITED (Ε.Π.Ε.) δεν περιλαμβάνει είναι τα πλεονεκτήματα που έχουν οι Offshore εταιρείες, όπως η απαλλαγή από τους φόρους. Μία Αγγλική LTD (Ε.Π.Ε). πρέπει να υποβάλει απολογισμούς μια φορά το χρόνο και να πληρώνει φόρους με βάση τα κέρδη που έκανε. Για να κερδίσει πλεονεκτήματα, όπως απαλλαγή φόρου, απαλλαγή απολογισμών ή απαλλαγή από τον ετήσιο απολογισμό θα πρέπει να αναζητήσετε την ίδρυση μιας offshore εταιρείας την οποία επίσης μπορούμε να σας προσφέρουμε. Σε τέτοια περίπτωση ειδικότερα προτείνουμε συστάσεις στην Belize. Αυτή η δικαιοδοσία συνδυάζει απόλυτα ένα σταθερό διάταγμα και μια σταθερή κυβέρνηση χωρίς δυσκολία, δωρεάν εγγραφή εντός 48 ωρών και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Πληροφορίες

Για υψηλότερο επίπεδο προστασίας των προσωπικών δεδομένων διαθέτουμε έναν δικηγόρο ως εντεταλμένο διευθυντή ο οποίος εκδίδει ένα πληρεξούσιο για εσάς. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες δεν θα διοχετεύονται σε άλλη αρχή. Μόνο οι δικηγόροι μπορούν να προσφέρουν αυτού του επιπέδου προστασία. Ελέγξτε το όταν θα χρειαστεί να κάνετε μία σύγκριση με άλλες προσφορές.

Προαιρετικά / Υπηρεσίες γραφείου

§ Ενός έτους στάνταρ υπηρεσιών γραφείου στην χαμηλή ετήσια τιμή των 290€

§ Ενός έτους εικονικό γραφείο με επαγγελματική υπόσταση στην χαμηλή ετήσια τιμή των 1.290 €

Πληροφορίες

Και τα δύο γραφεία θα λαμβάνουν υπηρεσίες που θα περιλαμβάνουν μία φημισμένη διεύθυνση με αριθμούς τηλεφώνου και FAX. H στάνταρ υπηρεσία θα απευθύνει τις τηλεφωνικές κλήσεις σε ένα τηλεφωνητή με όλους τους χαιρετισμούς της εταιρείας σας και τα μαγνητοφωνημένα μηνύματα θα αποστέλλονται μέσω διαδικτύου. Η επαγγελματική υπηρεσία περιλαμβάνει μόνιμη τηλεφωνήτρια με ζωντανή επικοινωνία που μεταβιβάζει τις κλήσεις σε οποιοδήποτε αριθμό.

Προαιρετικός/τραπεζικός λογαριασμός

Άνοιγμα λογαριασμού στην Αγγλία 390
Άνοιγμα λογαριασμού στη Γερμανία 390 €

Πληροφορίες

Οι τράπεζες προσφέρουν πλούσιο επαγγελματικό απολογισμό λογαριασμών με το τηλέφωνο, με το διαδίκτυο, με επιταγές, με ΑΤΜ και πιστωτικές κάρτες. Γερμανικοί απολογισμοί προσφέρονται κατ’εξαίρεση για Γερμανούς πολίτες. Ο απολογισμός στην Αγγλία παρέχεται σε όλες τις εθνικότητες.

Προαιρετικά/επιπρόσθετα

Δημιουργία λογότυπου της εταιρείας 59

Ίδρυση Εταιρείας offshore

Aνωνυμία, περιορισμένη ευθύνη, προστασία των περιουσιακών στοιχείων, απαλλαγή φόρου.

Οι offshore εταιρείες είναι η πιο προτιμώμενη μορφή εταιρειών προκειμένου να επιτευχθεί η ανωνυμία και η προστασία των προσωπικών δεδομένων, φυλάσσουν όλα τα επιχειρησιακά δεδομένα απόρρητα και συνδυάζουν όλα αυτά με την περιορισμένη ευθύνη και την απαλλαγή φόρου. Όλες οι εταιρείες που προσφέρουμε είναι εντελώς νόμιμες και μπορούν να ασκήσουν τις δραστηριότητές τους παγκοσμίως. Είναι αντιληπτό σήμερα ότι παρ’όλο ότι το κόστος σύστασης μιας offshore είναι υψηλότερο από την εγγραφή μιας εταιρείας στην Αγγλία ή στην Αμερική, τα μακροπρόθεσμα οφέλη είναι πολύ μεγαλύτερα. Οι offshore εταιρείες δεν οφείλουν να πληρώσουν φόρους ούτε φόρους εισοδήματος. Λόγω του ότι δεν υπάρχει φορολόγηση δεν απαιτείται απολογισμός και λογιστικός έλεγχος από τις αρχές. Αυτό σημαίνει ότι εξοικονομείτε το λογιστικό κόστος και συγχρόνως κερδίζετε υψηλότερο επίπεδο προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η εταιρεία σας θα βρίσκεται σε αδράνεια ή θα δημιουργεί εκατομμύρια κερδών για τα οποία πάλι δεν θα είστε υποχρεωμένος να δώσετε πληροφορίες.

Τα κύρια πλεονεκτήματα είναι:

§ Ανωνυμία

§ Εντεταλμένες υπηρεσίες μέσω δικηγόρων

§ Υψηλότερο επίπεδο προστασίας προσωπικών δεδομένων

§ Περιορισμένη ευθύνη χωρίς απαίτηση αποπληρωμής κεφαλαίου

§ Νόμιμη απαλλαγή φόρων

§ Καμία φορολόγηση οποιουδήποτε εισοδήματος

§ Δεν απαιτούνται λογιστικές διαδικασίες

§ Δεν απαιτούνται αναφορές

§ Χωρίς έξοδα για λογιστές

§ Χωρίς λογιστικό έλεγχο

§ Δεν απαιτούνται επαγγελματικές ή λογιστικές γνώσεις

§ Η επιχειρηματική δραστηριότητα θα διεξάγεται διεθνώς

§ και πολύ περισσότερα

Προσφέρουμε την ίδρυση των offshore εταιρειών με όλες τις αξιόπιστες δικαιοδοσίες. Κάθε δικαιοδοσία που αναφέρεται κατωτέρω έχει πλήρη στοιχεία και τιμές της σύστασης καθώς και μια κατάσταση παραγγελίας. Παρ΄όλο ότι η κοστολόγηση της σύστασης σε διαφορετικές δικαιοδοσίες μπορεί να ποικίλει πολύ, αυτό δεν είναι αντιπροσωπευτικό της ποιότητας αλλά μάλλον έχει σχέση με τα κόστη των αρχών συστάσεως.

( Κατάλογος των χωρών).

Aruba, Bahamas, Bahrain, Barbados, Belize, Bermuda, Botswana, Brit. Virgin Isl, Brunel, Cayman Isl, Cook Islands, Costa Rica, Curacao, Cyprus, Dominica, Dom. Republic, Dubai, Gibraltar, Grenada, Guernsey, Hong Kong, Ireland, Isle of Man, Jebel Ali, Jersey, Labuan, Liberia, Liechtenstein, Luxembourg, Macao, Madeira, Malta, Marshall Isl., Mauritius, Monaco, Montenegro, Nauru, Nevis, New Zealand, Niue, Panama, San Marino, Sark, Seychelles, Singapore, Switzerland, St. Kitts, St. Lucia, St. Vincent, Turks & Caicos, Vanuatu.

Ειδικά προτείνουμε τις Σεϋχέλλες

Οι Σεϋχέλλες συνδυάζουν εξαιρετικά μία σταθερή νομοθετική διάταξη και μία σταθερή κυβέρνηση χωρίς δυσκολίες εγγραφής, εντός 48 ωρών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Τα έξοδα σύστασης ξεκινούν από 590€ μόνο. Οι συσταθείσες εταιρείες στις Σεϋχέλλες απαλλάσσονται οποιουδήποτε φόρου, είναι εξουσιοδοτημένες να ασκούν όλους τους τύπους επαγγελμάτων και μπορούν να έχουν πελάτες, εργολάβους, προμηθευτές και υπαλλήλους από οποιαδήποτε χώρα.

Εφάπαξ αμοιβή (άνοιγμα φακέλου) γραφείου Ελλάδος 300 €

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών