KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Προβλήματα από τη βροχόπτωση σε όλη την Ελλάδα

4 Ιουλίου 2009, 22:10


Εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης παραμένει κλειστή.

Η νεροποντή παρέσυρε τους στρωτήρες που στηρίζουν τις τροχιές 10 χιλιόμετρα έξω από τη Δράμα. Το χώμα και οι πέτρες υποχώρησαν και η γραμμή έμεινε στον αέρα για 10 περίπου μέτρα.

Λεωφορεία του ΟΣΕ κινήθηκαν άμεσα, παρέλαβαν τους επιβάτες του τρένου και τους μετέφεραν σε σημεία από όπου μπορούσαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Με μικρή καθυστέρηση έφτασαν στο σημείο όπου έγινε η ζημιά τα συνεργεία του ΟΣΕ και επιδιορθώνουν αυτή τη στιγμή τις γραμμές. Υπολογίζεται πως σε μια ώρα θα έχει αποκατασταθεί η ζημιά και θα συνεχιστεί κανονικά η διέλευση των αμαξοστοιχιών.

Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα στην Αθήνα

Δεκάδες κλήσεις έχει δεχτεί το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για αντλήσεις νερού από υπόγεια και καταστήματα στην Μεταμόρφωση, στη Φιλαδέλφεια, στα Κ. Πατήσια, στη Ν. Ιωνία, στο Ζεφύρι και στο Ηράκλειο Αττικής, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε το μεσημέρι.

Χαρακτηριστικό είναι το video που έστειλε αναγνώστης της zougla.gr με εικόνες από τους δρόμους του Μενιδίου που θυμίζουν... ποταμό.

Στη Ν. Ιωνία βούλωσαν φρεάτια, ενώ πλημμύρησε η λεωφόρος Ηρακλείου στο ύψος του σταθμού του ΗΣΑΠ Πευκάκια.

Επίσης, ειδικά συνεργεία κλήθηκαν για να απομακρύνουν από δρόμους της Αθήνας 6 δέντρα που έσπασαν από τους ισχυρούς ανέμους.

Την ίδια ώρα, μικρές διακοπές ρεύματος έγιναν στο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Πάτημα Χαλανδρίου, Μενίδι και Ν. Ιωνία επειδή πλημμύρισε το αμαξοστάσιο των τρόλεϊ, ενώ εκτός λειτουργίας τέθηκαν δύο σταθμοί της ΔΕΗ στην παραλιακή λεωφόρο Λαυρίου-Αναβύσσου.

Καθυστερήσεις υπήρξαν στο ρεύμα Πειραιά προς Λαμία λόγω πλημμύρας στο οδόστρωμα στο ύψος της Αττικής Οδού.

Εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης προκλήθηκαν επίσης δύο καραμπόλες αυτοκινήτων, η μία στις γέφυρες στο γήπεδο Καραϊσκάκη, με τρία οχήματα και η άλλη στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της οδού Τζαβέλα, με δύο.

Η πρόγνωση του αυριανού καιρού

Άστατος καιρό και αύριο στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας με λίγες νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες, με βροχές και καταιγίδες τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες, προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 23 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 18 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 22 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και από 24 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι.

Αρχικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, βαθμιαία πυκνότερες από τις μεσημεριανές ώρες με βροχή ή παροδική καταιγίδα, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Ν. Ευβοϊκό και στο Σαρωνικό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση τις πρωινές και βραδινές ώρες στο Σαρωνικό όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα παροδικής καταιγίδας στα ορεινά περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, στρεφόμενοι γρήγορα σε νότιους ασθενείς.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών