KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

09.10.2008 12:00 pm

BlackBerry Storm

Χρειάστηκαν περίπου 10 μέρες με marketing leaked φωτογραφίες μέχρι η RIM να ανακοινώσει επίσημα το BlackBerry Storm στο δίκτυο της Verizon. Πρόκειται για το πρώτο BlackBerry με touch screen και όλοι συμφωνούν ότι η RIM έχει κάνει καλή δουλειά.

Τα ηλεκτρονικά του Storm καλύπτουν σχεδόν ότι μπάντα έχει σκεφτεί άνθρωπος σε αυτό τον πλανήτη: Quad Band GSM/GPRS, UMTS/HSPA, Dual-Band CDMA/Ev-DO μαζί με Bluetooth 2.0 και GPS. Σαν smartphone που σέβεται τον εαυτό έρχεται με κάμερα ανάλυσης 3.2 megapixel, onboard memory 1GB και υποστήριξη για κάρτες microSD μέχρι τα 16GB.

Για να διευκολύνει την μετάβαση από το κλασσικό Blackberry wheel στο touch interface του Storm, η RIM χρησιμοποιεί οθόνη 3.2″ με ανάλυση 480 x 360 pixel και ClickThrough. Πρακτικά η τεχνολογία της μετατρέπει ολόκληρη την οθόνη σε ένα κουμπί. Ο χρήστης επιλέγει το αντικείμενο που θέλει χρησιμοποιώντας την αφή αλλά πρέπει να πατήσει την οθόνη για να ενεργοποιήσει την επιλογή.

Σχετικά review έχουν γράψει ಓ mprifex και ಓ man στα οποία αναφέρεται η έλλειψη WiFi, hardware acceleration σε βίντεο και το “μέγεθος” της συσκευής.

Φωτογραφίες, βίντεο και ό,τι άλλο αφορά το BlackBerry Storm στο επίσημο site.

BlackBerry Storm

[Thanks Stelios]

Σχετικά άρθρα

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών