KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

BlackBerry® Storm™ - Tεχνικά Χαρακτηριστικά

Blackberry Storm


Θα περιμένατε ότι το BlackBerry® Storm™ smartphone μπορεί μόνο να στέλνει και να λαμβάνει μηνύματα email από διάφορους λογαριασμούς. Στην πραγματικότητα όμως έχει να δώσει πολλά περισσότερα. Δείτε την οθόνη soft-touch που ανταποκρίνεται στις εντολές των δακτύλων σας, την 3,25" οθόνη υψηλής ανάλυσης που ζωντανεύει τις φωτογραφίες και περιηγηθείτε στο internet με τη σύνδεση 3G με πολύ γρήγορες ταχύτητες.

Το BlackBerry Storm smartphone σας παρέχει:


Οθόνη soft-touch υψηλής ανάλυσης

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε στο BlackBerry Storm smartphone είναι η μεγάλη οθόνη 3,25", υψηλής ανάλυσης (480 X 360 pixel) που διαθέτει. Ανάψτε και δείτε την οθόνη να κατακλύζεται από χρώματα. Για την ακρίβεια 65.000 χρώματα. Η wide-screen οθόνη, σας παρέχει κρυστάλλινη καθαρότητα ακόμη και όταν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο.

Όταν αγγίξετε την οθόνη, θα νιώσετε την απαλότητά της στα δάκτυλά σας. Μετακινήστε το δάκτυλό σας στην ενέργεια της επιλογής σας και πατήστε για να πραγματοποιηθεί.


Πολλαπλές επιλογές πληκτρολογίου

Όταν θέλετε να συντάξετε ένα μήνυμα, έχετε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία στυλ πληκτρολογίου. Επιλέξτε το SureType® (με πρόβλεψη κειμένου) και το Multi-tap (πολλαπλό πάτημα πλήκτρου) σε κατακόρυφο προσανατολισμό, εάν θέλετε να γράψετε στα γρήγορα ένα μήνυμα ή γυρίστε το τηλέφωνο σε οριζόντιο προσανατολισμό και χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο QWERTY που βρίσκεται επάνω στο οθόνη για μεγαλύτερα μηνύματα.


Μέγεθος και βάρος

Μήκος: 112,5 mm
Πάχος: 13,95 mm
Πλάτος: 62,2 mm
Ελαφρύ: 155 g (μαζί με τη μπαταρία)


Επεκτάσιμη μνήμη

Μπορείτε να παίρνετε μαζί σας τα έγγραφα ή τις αγαπημένες σας μελωδίες. Η ενσωματωμένη μνήμη 1GB που διαθέτει, μπορεί να χωρέσει περίπου 250 τραγούδια. Εάν θέλετε να έχετε μαζί σας ακόμη περισσότερα τραγούδια, επεκτείνετε απλώς τη μνήμη κατά 16 GB (χρησιμοποιώντας μια εξωτερική κάρτα μνήμης MicroSD™) και θα έχετε αρκετό χώρο για άλλα 4000 κομμάτια περίπου.


Μπαταρία και τροφοδοτικό

Για να επαναφορτίσετε το κινητό σας τηλέφωνο ή απλώς για να το χρησιμοποιείτε ενώ είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα, χρησιμοποιήστε το τροφοδοτικό +5V DC/500 mA AC, το οποίο διατίθεται με εναλλάξιμα φις, ειδικά για κάθε περιοχή.


Ενσωματωμένο GPS και χάρτες Find & Go

Με το ενσωματωμένο GPS, μπορείτε να εντοπίζετε με ακρίβεια την τοποθεσία σας και να ακολουθείτε τις διαδρομές σας ταχύτερα από ποτέ. Επιπλέον, όταν συνδυάζετε το GPS χάρτες Find & Go, μπορείτε να εξοικονομείτε χρόνο και να διευκολύνετε τη ζωή σας με τις βήμα προς βήμα οδηγίες. Απλώς πληκτρολογήστε μια διεύθυνση και δείτε τη να ζωντανεύει στους χάρτες του κινητού σας τηλεφώνου, γρήγορα και άνετα.


Mobile internet

Χάρη στην τεχνολογία HSDPA που διαθέτει (3G+), μπορείτε να περιηγείστε στο web με απίστευτη ταχύτητα και να κάνετε πολλές εργασίες ταυτόχρονα. Δεχθείτε κλήσεις ενώ στέλνετε και απαντάτε σε μηνύματα email ή όταν περιηγείστε στο internet και αποκτήστε πρόσβαση στις αγαπημένες σας τοποθεσίες web – από το Google μέχρι το BBC και το eBay – όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Κρατήστε επαφή με τους φίλους σας και διασκεδάστε με εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook® για BlackBerry smartphones και το Flickr™ Photo Uploader για BlackBerry smartphones.


Email και ανταλλαγή μηνυμάτων

Όπως είναι αναμενόμενο από το BlackBerry®, το email είναι η βασική του λειτουργία. Έχετε τον απόλυτο έλεγχο των email λογαριασμών σας, συμπεριλαμβανομένων των εξής: : email που βασίζεται στο web (όπως τα Windows Live™, Gmail®, Yahoo!® Mail και AOL® Mail) και email από τα Microsoft® Outlook® Web Access, Microsoft® Exchange, IBM® Lotus® Domino®, Novell® GroupWise®.

Εκτός από το να διαβάζετε τα μηνύματά σας, μπορείτε να ανοίγετε και να κάνετε λήψη συνημμένων (αρχεία JPEG, Adobe® PDF, Microsoft® Word, Microsoft® Excel και Microsoft® PowerPoint) ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Το email δεν είναι ο μοναδικός τρόπος να κρατάτε επαφή με τους άλλους. Με το BlackBerry Storm smartphone μπορείτε να συνομιλείτε online και ακόμη να στέλνετε φωτογραφίες με τα Windows Live™ Messenger, Yahoo® Messenger, AOL® Instant Messenger® και ICQ®.


Φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα

Η φωτογραφική μηχανή του BlackBerry Storm smartphone είναι μια ποιοτική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή 3,2 MP με αυτόματο φλας, αυτόματη εστίαση και ψηφιακό ζουμ 2x.

Επίσης, μπορείτε να καταγράφετε όλη την κινούμενη δράση με την ενσωματωμένη βιντεοκάμερα που διαθέτει. Αναπαράγετε τα αριστουργήματά σας μέσω του ενσωματωμένου BlackBerry® Media Sync media player με υψηλή ευκρίνεια.

Και γιατί να μην μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας; Στείλτε τα μέσω email ή μηνύματος εικόνας, ή στείλτε τα σε τοποθεσίες αποθήκευσης φωτογραφιών στο web, όπως το Flickr™.
Συγχρονισμός

O desktop manager (λογισμικό που παρέχεται με το BlackBerry Storm smartphone) συγχρονίζει το ημερολόγιο, το βιβλίο διευθύνσεων, τις εργασίες και τις σημειώσεις σας μεταξύ του BlackBerry Storm smartphone και της επιφάνειας εργασίας σας. Φορτώνει επίσης νέες εφαρμογές και αναβαθμίσεις από τον υπολογιστή σας στο BlackBerry Storm smartphone σας.

Όταν χρησιμοποιείται με το BlackBerry® Enterprise Solution, το BlackBerry Storm smartphone υποστηρίζει ασύρματο συγχρονισμό με τα εξής: IBM Lotus Notes®, Microsoft Outlook, Novell GroupWise.

Όταν χρησιμοποιείται με το BlackBerry® Desktop Manager, το BlackBerry Storm smartphone υποστηρίζει συγχρονισμό επιφάνειας εργασίας με τα εξής: ACT!® 4.0.2/2000/6.0, ASCII Text File Importer/Exporter, Novell GroupWise 5.5/6.0, Lotus Notes 4.5/4.6/5.0/6.0/6.5, Lotus Organiser® 5.0/6.0, Microsoft Outlook 97/98/2000/2002/2003 (XP), Microsoft Outlook Express, Microsoft® Schedule +7.5, Microsoft Schedule + Default και Netscape®.


Μορφές πολυμέσων

Το BlackBerry Storm smartphone έχει τη δυνατότητα να χειρίζεται διάφορες μορφές, είτε βλέπετε βίντεο είτε ακούτε μουσική.
  • μορφές βίντεο: MPEG4 H.263, MPEG4 Part 2 Simple Profile, H.264 (κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση 30fps), WMV
  • μορφές ήχου: MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, WMA ProPlus.
Το BlackBerry® Media Sync είναι το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μέσων του BlackBerry Storm smartphone. Μπορείτε να ακούτε μουσική ή να βλέπετε βίντεο και να το χρησιμοποιείτε για να συγχρονίζετε το BlackBerry Storm smartphone σας με τα αρχεία μουσικής iTunes® που βρίσκονται στον υπολογιστή σας.


Επαγγελματική χρήση

Το BlackBerry Storm smartphone είναι ιδανικό για κάθε μεγέθους επιχείρηση.

Kάντε λήψη συνημμένων ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Ανοίξτε και επεξεργαστείτε έγγραφα του Microsoft® Word και Microsoft Excel® και προβάλλετε έγγραφα του Microsoft® PowerPoint®. Κάντε αντιγραφή και επικόλληση, αλλάξτε το μέγεθος γραμματοσειράς, βάλτε έγχρωμες κουκκίδες, αρίθμηση και πολλά άλλα.

Για μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις, ο Hosted BlackBerry® Enterprise Server και το BlackBerry® Professional Software σας προσφέρουν οικονομικές και εύκολες στην εγκατάστασή τους λύσεις.

Για μεγαλύτερες επιχειρήσεις, το BlackBerry® Enterprise Solution σας παρέχει προηγμένες δυνατότητες ασφάλειας, λειτουργίες επαγγελματικού επιπέδου, για να έχετε μια ολοκληρωμένη ασύρματη λύση.

Για να προστατέψετε το BlackBerry Storm smartphone σας από τα αδιάκριτα μάτια, κάθε τηλέφωνο μπορεί να ρυθμιστεί να έχει το δικό του μοναδικό κωδικό πρόσβασης.


Συνδεσιμότητα

Μπορείτε να κάνετε περισσότερα έχοντας ελεύθερα τα χέρια σας ενώ μιλάτε ή ακούτε, χωρίς να μπερδεύεστε στα καλώδια. Το BlackBerry Storm smartphone χρησιμοποιεί το Bluetooth® Stereo Audio profile για υψηλής ποιότητας ασύρματο στερεοφωνικό ήχο.

Με τα ακουστικά ή τα ηχεία Bluetooth, χρησιμοποιήστε την ασύρματη τεχνολογία για να απολαμβάνετε τη μουσική σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Υποστηρίζει Bluetooth v2.0, μονοφωνικά/στερεοφωνικά ακουστικά, ακουστικό handsfree, Phone Book Access Profile (PBAP) και Serial Port Profile.

Με δυνατότητα για στερεοφωνικά ακουστικά 3,5 mm.

Συνδέστε το στον υπολογιστή σας, για φόρτιση και συγχρονισμό δεδομένων, χρησιμοποιώντας καλώδιο USB υψηλής ταχύτητας (παρέχεται).


Υποστήριξη δικτύου

Κρατήστε επαφή με τα άτομα που θέλετε ενώ ταξιδεύετε εκτός πόλης ή σε σχεδόν οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου.

Quad-Band: Δίκτυα 850 / 900 / 1800 / 1900MHz GSM/GPRS/EDGE.

Single-Band: Δίκτυα 2100 MHz UMTS/HSPA.


Είσοδος/έξοδος φωνής και ήχοι κλήσης

Ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο, δυνατότητα χρήσης ακουστικού hands-free, δυνατότητα ακουστικού Bluetooth®, ενσωματωμένο σύστημα ανοικτής συνομιλίας hands-free.

32 πολυφωνικοί ήχοι – MIDI, MP3.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών