KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Αντιρατσιστική συγκέντρωση και συμπλοκές στον Αγ. Παντελεήμονα

Άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο διαμαρτυρήθηκαν για τις επιχειρήσεις - σκούπα κατά των μεταναστών. Συμπλοκές με κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα

Συγκέντρωση στην Ομόνοια και στη συνέχεια πορεία προς την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, στην Αχαρνών, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους μετανάστες.

Με σύνθημα όπως "η σιωπή είναι συνενοχή, η αλληλεγγύη το όπλο μας", οι αντιεξουσιαστές διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στις "επιχειρήσεις σκούπας" στο κέντρο της Αθήνας για τους μετανάστες, αλλά και στην πρόθεση εκκένωσης του πρώην Εφετείου, στην οδό Σωκράτους, όπου έχουν καταφύγει άστεγοι.

Φτάνοντας την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα οι διαδηλωτές συνεπλάκησαν με μέλη της επιτροπής κατοίκων που έχει συγκροτηθεί ενάντια στην εγκατάσταση μεταναστών στην περιοχή, ενώ ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην περιοχή έκανε χρήση χημικών για να τους εμποδίσει να φτάσουν στην πλατεία.

Στη συνέχεια μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών κατευθύνθηκαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, στην Λ. Πατησίων πετώντας πέτρες προς τους αστυνομικούς.

Ανάλογη πορεία πραγματοποιήθηκε και στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, όπου ομάδες νεαρών στο τέλος της πορείας προκάλεσαν ζημιές σε υποκατάστημα τράπεζας την πλατεία Συντριβανίου, καθώς και σε κάμερες της Τροχαίας.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών