KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Βόμβα με διπλό στόχο και πολλαπλά μηνύματα και αποδεκτες!!!


Επιβεβαιώθηκαν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, οι οποίοι μετά την τελευταία δολοφονική επίθεση της «Σέχτας Επαναστατών» ανέμεναν σε σύντομο χρονικό διάστημα και νέα ένοπλη ενέργεια - «υπογραφή» από την οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Κατά την Αντιτρομοκρατική, όλα δείχνουν πως η βομβιστική ενέργεια στις 4:35 τα ξημερώματα, στους Αμπελόκηπους, φέρει την σφραγίδα του «Επαναστατικού Αγώνα». Τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί (εκρηκτική ύλη, συνδεσμολογία), αλλά και ο τρόπος, ο χρόνος και ο (οι) στόχοι, παραπέμπουν στην συγκεκριμένη ένοπλη ομάδα. Το σημαντικότερο ίσως συμπέρασμα που συνάγεται είναι πως σε αυτήν την περίπτωση είναι σαφές ότι δεν επιδιώχθηκε να υπάρξουν ανθρώπινα θύματα.Ένας επιπλέον λόγος, που κάνει τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής να πιστεύουν ότι πρόκειται για χτύπημα του «Επαναστατικού Αγώνα», είναι ότι καμία τρομοκρατική οργάνωση δεν έχει αναλάβει ακόμη την ευθύνη για την επίθεση που έγινε στις 12 Μαΐου, στο κτίριο της Eurobank, στην Αργυρούπολη -όταν αστυνομικοί βρέθηκαν τετ-α-τετ με τους τρομοκράτες, αλλά δεν κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν.Πλέον, αυτό που αναμένουν είναι η προκήρυξη με την οποία θα γίνεται ανάληψη της ευθύνης και για τις δύο επιθέσεις. Πάντως μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τον ακριβή στόχο της τρομοκρατικής επίθεσης.Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής πιστεύουν ότι η βόμβα προοριζόταν για το ταχυφαγείο της αμερικανικών συμφερόντων αλυσίδας McDonald's. Την ίδια ώρα, ωστόσο, κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι η εκρηκτική ύλη ήταν τοποθετημένη πιο κοντά στην ΚΑ’ Εφορίας Αθηνών. Με αυτά τα δεδομένα, οι έρευνες συνεχίζονται χωρίς να έχει αποκλειστεί για την ώρα κανένα ενδεχόμενο, ακόμα δηλαδή και αυτό του «διπλού στόχου». [Photo]Το χρονικό της επίθεσηςΣτις 4:35 τα ξημερώματα σημειώθηκε ισχυρότατη έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος είχε τοποθετηθεί μεταξύ των κτιρίων της ΚΑ’ Εφορίας Αθηνών και του τχαυφαγείου McDonald's, στη συμβολή των οδών Λαρίσης και Ιτέας, στους Αμπελοκήπους. Σαράντα λεπτά πριν την έκρηξη, άγνωστος τηλεφώνησε στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία» και «ΤΑ ΝΕΑ», προειδοποιώντας ότι η έκρηξη θα γίνει στις 04:20 τα ξημερώματα.Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες απέκλεισαν έγκαιρα την περιοχή.Λίγα λεπτά μετά την έκρηξη στην περιοχή έσπευσαν άντρες άνδρες της Ειδικής Ομάδος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι αναζητούν τα υπολείμματα του μηχανισμού.Στο άκουσμα της έκρηξης, έντρομοι οι γείτονες πετάχτηκαν στα μπαλκόνια τους αντικρίζοντας ένα τεράστιο σύννεφο καπνού.
(Το σημείο της έκρηξης)Από την έκρηξη σημειώθηκαν υλικές ζημιές τόσο στο κτίριο της Εφορίας, όσο και στο McDonald's και στα παρακείμενα κτίρια, ενώ οι δρόμοι γύρω από το κτίριο συνεχίζουν να παραμένουν κλειστοί.Την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (ΔΑΕΕΒ) της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών