KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Η Microsoft ανακοινώνει τις τιμές των Windows 7 – χωρίς εκδόσεις «αναβάθμισης» η Ευρώπη


Η Microsoft ανακοινώνει τις τιμές των Windows 7 – χωρίς εκδόσεις «αναβάθμισης» η Ευρώπη



Να και κάτι που προκαλεί έκπληξη, μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία στις 22 Οκτωβρίου 2009 η Microsoft ανακοινώνει την τιμολογιακή πολιτική για το επερχόμενο Λειτουργικό Σύστημα. Ο λόγος που χαρακτηρίζουμε «τιμολογιακή πολιτική» είναι γιατί οι τιμές που θα ισχύσουν στην Ευρώπη για το 2009, θα αλλάξουν (προς τα πάνω) μετά το 2010.Αναλυτικά οι τιμές για τις 22 του ερχόμενου Οκτώβρη έχουν ως εξής:

· Windows 7 E Home Premium = 119,99 ευρώ

· Windows 7 E Professional = 285 ευρώ

· Windows 7 E Ultimate = 299 ευρώ

Όπως θα παρατηρήσατε δίπλα από το νούμερο «7» υπάρχει το γράμμα «Ε» υποδηλώνοντας την ειδική έκδοση των Windows 7 για την Ευρώπη, δεν περιλαμβάνει τον Internet Explorer 8, όντας συμμορφωμένη στις υποδείξεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (zougla.gr: http://www.zougla.gr/news.php?id=46392).

Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που οι παραπάνω εκδόσεις των «7» είναι οι λεγόμενες «πλήρεις» και όχι εκείνες της «αναβάθμισης». Οι πρώτες απαιτούν «καθαρή» εγκατάσταση, ήτοι σβήσιμο των πάντων από την οποιαδήποτε προγενέστερη έκδοση των Windows και κατόπιν εγκατάσταση, ενώ οι δεύτερες μπορούν να περαστούν «από πάνω», χωρίς δηλαδή να απαιτείται φορμάρισμα (format) του σκληρού δίσκου, διατηρώντας έτσι τα δεδομένα. Έτσι επειδή δεν υπήρξε ποτέ έκδοση των προγενέστερων Windows Vista χωρίς τον Internet Explorer, για αυτό δεν επιτρέπεται να διατεθεί στην Ευρώπη καμία έκδοση των «7» που να αναβαθμίζει το παλαιότερο Λειτουργικό Σύστημα στο νεότερο. Με λίγα λόγια, όσοι πιστοί των Windows 7, προετοιμαστείτε για backup των αρχείων σας, προτού εγκαταστήσετε τα νέα «παράθυρα».

Ως ένδειξη καλής θέλησης, η Microsoft δίνει σε εμάς του Ευρωπαίους τα νέα Windows 7 με τιμές ίδιες με τις αντίστοιχες εκδόσεις «αναβάθμισης» των Αμερικανών, αντί να μας χρεώσει όσο κοστίζουν οι «πλήρεις». Βέβαια έχουμε και το «παραθυράκι»: οι τιμές στην Ευρώπη θα ισχύσουν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2009. Κατόπιν αυτής, οι τιμές για τα Windows 7 E Professional και Ultimate θα αυξηθούν στα 309 και 319 ευρώ αντίστοιχα…

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών