KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ - "Το χρονικό του διαζυγίου"
15/09/2009

111 μέρες πέρασαν από την μέρα που ο Σωκράτης Κόκκαλης έλεγε: "Έχω συναντηθεί με τον κ. Κετσπάγια και έχω μία πολύ θετική γνώμη για τη συνεργασία μας με ένα νέο και φιλόδοξο άνθρωπο που θα πετύχει στόχους που είναι ίδιοι με τους στόχους που έχει ο Ολυμπιακός».


Και συνέχιζε: «Έχει τα προσόντα και εμείς θα τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ο Κετσπάγια θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Ούτε τέσσερις μήνες δεν κράτησε ο «γάμος» Κετσπάγια – Ολυμπιακού. Μια σχέση που δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερους οιωνούς. Ο Γεωργιανός προπονητής συνάντησε την έντονη αμφισβήτηση, τη δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό, περισσότερο των οπαδών του Ολυμπιακού και λιγότερο των δημοσιογράφων. Ακόμα και πριν ανακοινωθεί επίσημα ότι θα ήταν ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, ακούστηκαν οι πρώτες γκρίνιες.

Σήμερα ο Τιμούρ Κετσπάγια αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Τι άλλαξε όμως μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;

Ήταν 27 Μαΐου, όταν η διοίκηση του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την πρόσληψη του γεωργιανού προπονητή. Η δυσπιστία του κόσμου ήταν εμφανής. Τα παράπονα του για την φυγή του Ισπανού τεχνικού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος λίγο πριν είχε κατακτήσει το νταμπλ, έντονα και δικαιολογημένα. Σίγουρα, το ξεκίνημα του πρώην τεχνικού της Ανόρθωσης στον Πειραιά δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό.

Παρόλα αυτά, ο Σωκράτης Κόκκαλης δήλωνε ότι θα του έδινε όση υποστήριξη χρειάζεται για να πετύχει. «Δεν είναι μία ευκαιριακή απόφαση η πρόσληψη του Κετσπάγια», έλεγε χαρακτηριστικά .Ο ίδιος ο Κετσπάγια παρουσιαζόταν ιδιαίτερα αισιόδοξος, όσον αφορά στην νέα σελίδα της καριέρας του. Οι παίκτες ωστόσο είχαν άλλη άποψη... Τα παράπονα των ερυθρόλευκων παικτών έκαναν την εμφάνιση τους, από την αρχή της προετοιμασία της ομάδας. Η φράση: «Είναι νευρικός, μας μιλάει απότομα», ακουγόταν έντονα.

Η εικόνα της ομάδας στο γήπεδο, στα φιλικά προετοιμασίας, δεν ήταν αυτή που περίμενε ο κόσμος να δει. Η αμφισβήτηση καλά κρατούσε... Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν τα επίσημα παιχνίδια, με αντίπαλο την Σλόβαν Λίμπερετς, στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League.

Εύκολη πρόκριση, με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η απόδοση της ομάδας όμως μέτρια. Ο επόμενος γύρος των προκριματικών φέρνει στον δρόμο του γεωργιανού την Σερίφ Τίρασπολ. Δεν άλλαξε τίποτα. Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε με δύο νίκες, σε ισάριθμα ματς, ωστόσο η απόδοση του, ιδιαίτερα στον επαναληπτικό του Καραϊσκάκη, ήταν τουλάχιστον απογοητευτική.

Η μουρμούρα συνεχιζόταν στις κερκίδες του Καραϊσκάκη. Πρώτος αγώνας των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα, με την Λάρισα εκτός έδρας. Ο Κετσπάγια φεύγει με τους τρεις βαθμούς από ένα γήπεδο, όπου ο Ολυμπιακός είχε να κερδίσει από το 1987! Κανείς δεν δίνει σημασία σε αυτό και οι μουρμούρες συνεχίζονται...

Το ποτήρι φαίνεται πως αρχίζει να ξεχειλίζει για τους οπαδούς, στην «φιλική» ήττα με 5 – 0 από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Δεν μπορούν να το πιστέψουν. Θέλουν να φύγει απο τον Ολυμπιακό. Εκείνες τις μέρες ο πρόεδρος των «ερυθρολέυκων» τον στηρίζει...

Στις 12/9 ο Ολυμπιακός φιλοξένησε την νεοφώτιστη Καβάλα. Στόχος εκτός από τη νίκη ήταν και μια καλή εμφάνιση που θα έσβηνε την μετριότητα των προηγούμενων αγώνων. Οι ερυθρόλευκοι όχι μόνο δεν απέφυγαν την μετριότητα, αλλά έκαναν το χειρότερο τους παιχνίδι μέχρι στιγμής και έμειναν στο 0-0. Το πλήθος στις εξέδρες φώναζε «Ερνέστο Βαλβέρδε»!

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Κετσπάγια, σαν προπονητής του Ολυμπιακού. Ό ίδιος όμως προφανώς δεν μπορούσε να το ξέρει. Γι’ αυτό και στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα ζητούσε «άλλη μια ευκαιρία» και ρωτούσε εμφανώς εκνευρισμένος «Θα με κρεμάσετε στην Ακρόπολη;».

Ο κόσμος αυτό δεν το άντεξε! Έριξε όλες τις ευθύνες στον προπονητή. Η διοίκηση τελικά συμμερίστηκε την δυσαρέσκεια του κόσμου και... αυτό ήταν το τέλος. Όσο κι να ήθελαν κάποιοι άνθρωποι του Ολυμπιακού να στηρίξουν τον γεωργιανό, το ποτήρι είχε ξεχειλίσε

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών