KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Έκθεση Αυτοκινήτου Ντιτρόιτ 2009

NAIAS2009
Παρά την χρηματοπιστωτική κρίση, στη μεγαλούπολη των ΗΠΑ οι εταιρείες παρουσίασαν πολλά νέα και λαμπερά τετράτροχα προϊόντα, αποδεικνύοντας ότι δεν έχουν σκοπό να κάτσουν με τα χέρια σταυρωμένα, περιμένοντας τη μοίρα τους. Έτσι λοιπόν, το κλίμα στο Ντιτρόιτ δε μοιάζει να διαφέρει από αυτό των προηγούμενων χρόνων, αφού η «αιχμή» της τεχνολογίας βρίσκεται συγκεντρωμένη εκεί, αποσπώντας το παγκόσμιο ενδιαφέρον.
 
Ξεκινώντας από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, θα πρέπει να τονίσουμε την παρουσία στο Ντιτρόιτ της τρίτης γενιάς του Τoyota Prius σε παγκόσμια πρώτη εμφάνιση, καθώς επίσης και του εντελώς νέου υβριδικού Lexus HS250h. Τη δική της εκδοχή στα υβριδικά αυτοκίνητα εκθέτει στις ΗΠΑ και η Ηonda, με τη νέα γενιά του Ιnsight. Όσον αφορά στη Subaru, έχει εκεί το concept του νέου Legacy. Τέλος, δε λείπει και η Μazda, με τη δεύτερη γενιά του «3» μεταξύ των ήδη γνωστών μοντέλων της. 
 
Παρά τη μαζική κάθοδο των Ιαπώνων όμως, τις εντυπώσεις φαίνεται να κερδίζουν οι Γερμανοί, που με τη σειρά τους δίνουν τεράστια σημασία στην αμερικανική αγορά. Το ΒΜW Group ήρθε στο Ντιτρόιτ με τη νέα Z4, καθώς και με το νέο Μini Convertible. Ακόμη πιο ηχηρό μοιάζει όμως το Audi-VW Group, που επέλεξε να κάνει εκεί την παγκόσμια πρεμιέρα του roadster «conceptBlueSport», όπως και να φέρει στην αμερικανική μεγαλούπολη το concept Sportback, που πρόκειται να φθάσει στην αλυσίδα παραγωγής ως Αudi A7. Φυσικά, τα βλέμματα πέφτουν και επάνω στο supercar R8 V10.
 
Από κοντά και η Μercedes με το εκθαμβωτικό –πλην όμως για πολύ ολίγους- SLR ΜcLaren StirlingMoss, αλλά κυρίως με τη νέα Ε Class που παρουσιάστηκε από τον ίδιο τον κ. Ζέτσε. Πιο δίπλα, σε κοινή θέα, το concept Blue Zero που τονίζει τον οικολογικό προσανατολισμό της εταιρείας. 
 
Tελειώνοντας τη σύντομη παρουσίαση του Σαλονιού του Ντιτρόιτ –της οποίας έπεται συνέχεια τις επόμενες ημέρες- δε θα πρέπει να ξεχάσουμε το concept του νέου Volvo S60, τη Μaserati Quattroporte Sport GT S, αλλά και τα Kia Soul'ster, Chevrolet Orlando και Dodge CircuitEV. _Σπ.Χατ.
 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών