KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Τα 800 καταστήματα συμπληρώνει ο όμιλος Media Saturν.

Ο όμιλος Media Saturn στο πλαίσιο της στρατηγικής του ανάπτυξης, εγκαινιάζει νέο κατάστημα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η λειτουργία του οποίου αποτελεί σταθμό ορόσημο για τον όμιλο, καθώς το δίκτυο συμπληρώνει πλέον τον αριθμό των 800 καταστημάτων στο σύνολο των 16 χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται.

Το νέο κατάστημα, που αποτελεί παράλληλα το 8ο σημείο πώλησης της αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Media Markt στην Ελλάδα, θα ανοίξει τις πόρτες του την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου στις 8:00 το πρωί. Η ξεχωριστή αυτή ημέρα θα εορταστεί με μεγάλες προσφορές για τους επισκέπτες του καταστήματος σε μία εξαιρετικά ευρεία γκάμα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. Η διεύθυνση του καταστήματος είναι Νέα Δυτική Είσοδος, Κωλέττη & Αλεξανδρουπόλεως 10, Σταθμος.
Σε έναν υπερσύγχρονο χώρο, συνολικής έκτασης 5.000 τ.μ., με 250 εσωτερικές και 300 υπαίθριες θέσεις δωρεάν στάθμευσης, οι πελάτες θα μπορούν να πραγματοποιούν ευχάριστα τις αγορές τους και, ταυτόχρονα, να ενημερώνονται για τις νέες τεχνολογικές τάσεις. Το νέο σημείο πώλησης της αλυσίδας θα προσφέρει στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Τα χαρακτηριστικά αυτά έχουν καθιερώσει τη Media Markt και την έχουν τοποθετήσει στην πρώτη θέση στην προτίμηση των καταναλωτών στην Ευρωπαϊκή αγορά.Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος ο κ. Patric Vogel, Country Manager CEO της Media-Saturn Administration Ελλάδος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο ενθουσιασμός και η θέρμη με την οποία το καταναλωτικό κοινό της Θεσσαλονίκης αγκάλιασαν το πρώτο μας κατάστημα, μας έδωσαν αφενός την ώθηση να προβούμε στη λειτουργία και δεύτερου καταστήματος και αφετέρου την πεποίθηση πως και το νέο κατάστημα θα διαγράψει μια εξίσου επιτυχημένη πορεία. Υλοποιούμε μια μεγάλη επένδυση και δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας, παρά τη δυσοίωνη παγκόσμια οικονομική συγκυρία. Η προσφορά επώνυμων προϊόντων και άρτιων υπηρεσιών αποτελεί την ειδοποιό διαφορά της Media Markt και από πλευρά μας δεσμευόμαστε πως και στο νέο κατάστημα οι επισκέπτες δεν θα πρέπει να περιμένουν κάτι λιγότερο. Είμαι ενθουσιασμένος επειδή το άνοιγμα του νέου καταστήματος σηματοδοτεί και ένα σημαντικό ορόσημο για τον όμιλό μας. Το 8ο Media Markt που ανοίγει τις πόρτες του στην Ελλάδα αποτελεί το 800ο κατάστημα στο σύνολο των χωρών στις οποίες ο όμιλος Media-Saturn Holding δραστηριοποιείται».
Το κατάστημα θα απασχολεί προσωπικό σχεδόν 100 ατόμων και με την εν λόγω διεύρυνση του ανθρώπινου δυναμικού, το σύνολο των εργαζομένων της Media Markt στην Ελλάδα θα υπερβαίνει τα 800 άτομα. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να υπογραμμιστεί ότι, αυτό που ξεχωρίζει την Media Markt και την καθιστά τη Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών στην Ευρώπη, πέρα από την ευρεία συλλογή επώνυμων προϊόντων σε ασύγκριτες τιμές, είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Ειδικότερα, οι άνθρωποι της Media Markt στέκονται δίπλα στους καταναλωτές καθ’ όλη τη διάρκεια τις περιήγησής τους στο κόσμο της τεχνολογίας και εγγυώνται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών