KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Ο «Αρκάν» έπιασε Αλβανούς δουλεμπόρους
Ο «Αρκάν», ειδικά εκπαιδευμένος αστυνομικός σκύλος της Μικτής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός Αλβανού δουλέμπορου και δύο συμπατριωτών του τους οποίους μετέφερε παράνομα στην Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη νύχτα της Δευτέρας δύο αυτοκίνητα να κινούνται ύποπτα από την περιοχή Κορομηλιά ως το Δισπηλιό Καστοριάς. Όταν επιχείρησαν να τα σταματήσουν για έλεγχο, οι οδηγοί ανέπτυξαν ταχύτητα προσπαθώντας να ξεφύγουν. Ακολούθησε καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας οι δύο Αλβανοί ακινητοποίησαν τα αυτοκίνητά τους και προσπάθησαν να χαθούν στο σκοτάδι μαζί με τους συνολικά επτά λαθρομετανάστες που μετέφεραν.

Τότε, έπιασε δουλειά ο «Αρκάν», που δεν άργησε να εντοπίσει στην περιοχή Βογατσικό Καστοριάς τους δύο δουλεμπόρους ηλικίας 25 και 30 χρόνων και δυο από τους λαθρομετανάστες που μετέφεραν, οι οποίοι αποκάλυψαν ότι κατέβαλαν το ποσό των 500 ευρώ στους συμπατριώτες τους για να τους μεταφέρουν στη Λαμία! Οι υπόλοιποι πέντε λαθρομετανάστες κατόρθωσαν να διαφύγουν εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και αναζητούνται.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών