KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

τα νεα...γενικα.απο μουσικη.

Ο πρώην mager του βασιλιά της POP Dieter Wiesner ισχυρίζεται πώς ο Michael Jackson είχε μια λίστα με ανθρώπους που πίστευε ότι ήταν ήθελαν να τον καταστρέψουν.

Μέσα στη λίστα λοιπόν εκτός των άλλων βρίσκεται το όνομα του Uri μαζί με έναν άλλο πρώην φίλο τον RABBI SCHMULEY BOTEACH. Ο Dieter αποκάλυψε ότι έγραψε το έγγραφο, για να παραδοθεί στους στενούς συνεργάτες του Jacko.

O manager είπε: «Μερικές φορές ήταν λίγο παρανοϊκό. "Θα τον ρωτήσω, Michael, τι κάνεις; " Είπε, «Οι άνθρωποι αυτοί με κυνηγούν και θέλουν να καταστρέψουν τη ζωή μου."

Ο Uri πρόσφατα παραδέχθηκε ότι είχε μια βραχώδη σχέση με τον Michael και συχνά φώναζε σε αυτόν κατά των ναρκωτικών που έπαιρνε.

Η ψύχρα στη φιλική σχέση των δύο ξεκίνησε το 2002, όταν Uri γνώρισε στον Jacko τον MARTIN BASHIR που πήγε να κάνει ένα αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ. "Έπεσα έξω με τον Michael Jackson, μερικές φορές," είπε στις ειδήσεις του Channel Four τον Ιούνιο. "Δεν τον κατηγορώ για να μην μιλάμε για μένα, γιατί, δυστυχώς, δυστυχώς τον σύστησα στον Martin Bashir."

O Uri Geller υποστηρίζει ότι οι σχέσεις τους είχαν ξαναφτιάξει πριν από το θάνατο του.


Τα Κόκκινα Χαλιά μας περιμένουν για 4 μόνο εμφανίσεις!
Για τέσσερις Τετάρτες στις 23, 30 Σεπτεμβρίου και στις 7 και 14 Οκτωβρίου, τα Κόκκινα Χαλιά θα εμφανιστούν στο Club του Σταυρού Του Νότου παρουσιάζοντας τόσο τα κομμάτια από το πρώτο τους CD single όσο και αγαπημένες τους διασκευές από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ο Kevin Costner έρχεται για μια συναυλία στην Ελλάδα!
Και όμως είναι αλήθεια! Ο βραβευμένος ηθοποιός που λατρέψαμε στο «Χορεύοντας με τους Λύκους» έρχεται στην  Ελλάδα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του τουρνέ, για να δώσει μία μοναδική συναυλία με το συγκρότημα του Modern West, στο θέατρο Badminton - την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου.

Κλείνει στο Θέατρο Βράχων η Long Hot Summer Tour.
Το φετινό καλοκαίρι για τη Δέσποινα Βανδή, ήταν γεμάτο ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνεχόμενες ζωντανές εμφανίσεις γεμάτες ρυθμό και χιλιάδες fans να τραγουδούν στο ρυθμό των τραγουδιών της. Η φετινή περιοδεία «Long Hot 2009 Summer Tour» κλείνει με μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων - Μελίνα Μερκούρη. Την Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου στη σκηνή του θεάτρου θα ανέβει η Δέσποινα Βανδή, οι Goin' Through, οι ΝΕΒΜΑ, το ΘΗΡΙΟ και ο Στέλιος Μάξιμος για να γιορτάσουν μαζί με το αθηναϊκό κοινό το κλείσιμο της περιοδείας τους.

Ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στην Αθήνα.
Η Αθήνα έχει ήδη γεμίσει αφίσες και ετοιμάζεται να υποδεχθεί την επιστροφή του… Αντώνη στο χώρο με τον οποίο έχει συνδέσει το όνομά του τα τελευταία χρόνια και αποτελεί σημείο αναφοράς για τον ίδιο. Έτσι η καλοκαιρινή περιοδεία του Αντώνη Ρέμου (πάντα μαζί με τους Emigre) θα κλείσει με μία μεγάλη συναυλία στις 19 Σεπτεμβρίου στο ‘Αθηνών Αρένα’ για μία και μοναδική νύχτα.

Hot: Το Trailer για το
Στη χθεσινή απονομή των Mtv Video Music Awards έγιναν τα επίσημα αποκαλυπτήρια για το Trailer της ταινίας "This Is It", η οποία βασίζεται στο  μαγνητοσκοπημένο υλικό υψηλής ανάλυσης από τις πρόβες του Michael Jackson για την προετοιμασία των συναυλιών της περιοδείας «This Is It». Η σκηνοθεσία του project έχει ανατεθεί στον Kenny Ortega (τριλογία «High School Musical») ο οποίος είχε αναλάβει την σκηνοθεσία των συναυλιών στην Ο2 Arena του Λονδίνου, ενώ είχε τραβήξει και τα πλάνα των προβών διάρκειας περίπου 80 ωρών. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα ανά τον κόσμο στις 28 Οκτωβρίου 2009. Προς το παρόν πάρτε μια πρώτη γεύση με το εντυπωσιακό trailer...

Και ο Akon στην Αθήνα για το Amita Motion Tour.
To Amita Motion Tour, μετά από τρεις εκπληκτικές βραδιές σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες στην Αθήνα, με άλλη μία συναυλία που υπόσχεται μεγάλες δόσεις θετικής ενέργειας. Αυτή τη φορά με έναν guest star έκπληξη από το εξωτερικό! Μαζί μας στην Αθήνα, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, θα είναι ο μοναδικός Akon… και μάλιστα με δωρεάν είσοδο.

Ακυρώθηκε η συναυλία στη μνήμη του Michael Jackson στη Βιέννη.
Ένα ακριβώς μήνα μετά την αρχική ανακοίνωση από τον Jermain Jackson, τα σχέδια αλλάζουν οριστικά για την συναυλία στη μνήμη του εκλιπόντα «Βασιλιά της Pop». Η συναυλία που θα γίνονταν στον προαύλιο χώρο του παλατιού Schoenbrunn της Βιέννης στις 26 Σεπτεμβρίου, ακυρώθηκε εξαιτίας μειωμένης προβολής της από τα Αυστριακά ΜΜΕ. Σύμφωνα με σημερινή δήλωση των διοργανωτών:

Στην Ελλάδα οι Tokio Hotel για το MTV Day 2009.
Το MTV γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας στην Ελλάδα, διοργανώνοντας και φέτος μια ξεχωριστή MTV Day. Έτσι στις 9 Οκτωβρίου θα έρθουν στην Αθήνα οι Tokio Hotel με διπλή αποστολή. Αφενός να παρουσιάσουν live και σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τη νέα τους δισκογραφική δουλειά και αφετέρου να δώσουν συναυλία για τους fan (και όχι μόνο) στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

 


Έξι κορυφαίοι τραγουδούν για το Στέλιο Καζαντζίδη.
Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται φέτος τον Σεπτέμβριο από τότε που ο Στέλιος Καζαντζίδης έφυγε από κοντά μας. Για να τιμήσουν τη μνήμη του μεγαλύτερου λαϊκού βάρδου θα συναντηθούν επί σκηνής έξι κορυφαίοι έλληνες ερμηνευτές: η Μαρινέλλα, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Γλυκερία και ο Πασχάλης Τερζής. Το ραντεβού δίνεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα…

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών