KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

PlayStation 3… 3η διάσταση για όλα τα παιχνίδια, όχι όμως για τους παλαιούς τίτλους

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2009, 09:55

Δεν προκαλεί έκπληξη, ούτε καν μοναδική περίπτωση το γεγονός ότι για άλλη μια φορά υπάρχει ασυνέπεια και έλλειψη συνοχής μεταξύ δηλώσεων διαφορετικών στελεχών της Sony. Βλέπετε στην πρόσφατη έκθεση IFA που πραγματοποιήθηκε στην Γερμανία, η νέα τάση / μόδα λέγεται «3D» ήτοι τρείς διαστάσεις και θα αποτελέσει το νέο βήμα εξέλιξης των τηλεοράσεων / οθόνων / μόνιτορ μετά την «Υψηλή Ευκρίνεια» (High Definition – HD), με απλά λόγια οι ταινίες που θα βλέπουμε στο εγγύς μέλλον θα «βγαίνουν» εκτός του «κάδρου» της συσκευής που θα τις προβάλλει, «εισβάλλοντας» έτσι στην τρίτη διάσταση και προσφέροντας μια πιο αληθοφανή και ρεαλιστική εμπειρία στον θεατή. H Sony μάλιστα έκανε γνωστή στο κοινό την επιθυμία / πρόθεσή της να «αγκαλιάσει» την τρίτη διάσταση με μια πλήρη εισβολή από έτοιμων-για-3D-απεικοίνηση συσκευών στα ράφια των καταστημάτων από το 2010, όπως όλοι οι υπολογιστές Vaio, Blu-ray players, PlayStation 3 με κατάλληλες (δηλαδή 3D) ταινίες και παιχνίδια σε Blu-ray φορμά (αναφορά zougla: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=60524&cid=36). Κάπου εδώ όμως εμφανίστηκαν και οι…αντικρουόμενες / διαφορετικές δηλώσεις των στελεχών της Sony.



Στην έκθεση της Γερμανίας, εκπρόσωπος της Sony δήλωσε ότι το PlayStation 3 θα «αποκτήσει» πλήρης 3D δυνατότητα το 2010, ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχτεί τις νέες ταινίες αλλά και τους νέους τίτλους παιχνιδιών. Επίσης αυτή η 3D δυνατότητα θα επεκτείνεται και σε όλους τους ήδη υπάρχοντες τίτλους, δηλαδή αν έχετε έναν τίτλο στην κατοχή σας για PS3 πχ. του 2007 όπως το Uncharted: Drake’s Fortune, τότε θα προβάλλεται πλέον σε τρεις διαστάσεις. Αυτή η δυνατότητα λοιπόν, θα γίνει διαθέσιμη μέσω «αναβάθμισης λογισμικού» (firmware update) μέσα στο 2010.



Όμως μόλις πριν από λίγες μέρες ένας άλλος εκπρόσωπος της Sony δήλωσε πως «βρισκόμαστε στο στάδιο τεχνολογικής έρευνας, εξετάζοντας κατά πόσο είναι τεχνικά εφικτό», με απλά λόγια οι ιθύνοντες της Sony από την μια λένε «όλα τα παιχνίδια -παλαιά και νέα- σε 3D από το 2010» και από την άλλη -στο εντελώς αντίθετο άκρο- δηλώνουν πως ερευνούν αν είναι τεχνολογικά εφικτό το εγχείρημα. Στον ίδιο αντιφατικό τόνο πρόσθεσαν το ακόμα πιο «ωραίο» που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την δήλωση πως το 2010 θα είναι το «3D έτος»: «δεν έχουμε πλάνο για την διάθεση στην αγορά (της 3D ενεργοποίησης στο PS3) στην παρούσα χρονική στιγμή». Μπράβο κυρία Sony, για άλλη μια φορά μας έπεισες ότι δεν τα πας καθόλου καλά στα λόγια, να δούμε αν (εν τέλει) θα τα πας καλά στα έργα, καθώς γι’ αυτό είναι που ενδιαφέρονται εν κατακλείδι οι χρήστες / υποψήφιοι αγοραστές.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών