KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Η Microsoft προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για όλα τα γούστα...

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2009, 11:00

...Συμπεριλαμβανομένων των “Lips: Number One Hits”, “Forza Motorsport 3”, “Halo 3: ODST” και Windows 7

H Microsoft συμμετείχε στη φετινή έκθεση gamescom με μια σειρά από επιτυχημένους τίτλους παιχνιδιών, που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης.

Στη φετινή gamescom, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία, το χρονικό διάστημα από 19 έως 23 Αυγούστου, παρουσιάστηκαν τίτλοι, όπως το “Lips: Number One Hits”, το οποίο περιλαμβάνει τραγούδια που έχουν ανέβει στην κορυφή των μουσικών charts παγκοσμίως, από διάσημους καλλιτέχνες, όπως οι Tokio Hotel, Sugababes, Coldplay και πολλοί ακόμη.



Οι φανατικοί της ταχύτητας κατάφεραν να ζήσουν τις φαντασιώσεις τους οδηγώντας ονειρεμένα αυτοκίνητα στο “Forza Motorsport 3”, το απόλυτο παιχνίδι ταχύτητας. Αυτοί που θέλησαν η αδρεναλίνη τους να φτάσει στα ύψη, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το συναρπαστικό νέο cooperative mode Firefight του “Halo 3: ODST”, παίρνοντας μια πρώτη γεύση του νεότερου τίτλου της σειράς “Halo”.



Τέλος, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 7 και με τον τρόπο αυτό καλύφθηκαν όλοι οι φανατικοί της φετινής έκθεσης, οι οποίοι είναι σίγουρο ότι ανακάλυψαν κάτι καινούριο από την Microsoft.

Το “Forza Motorsport 3”, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα τον ερχόμενο Οκτώβριο, σας τοποθετεί πίσω από το τιμόνι του ονειρεμένου σας αυτοκινήτου, μέσα από την άνεση του σαλονιού σας.



Εντυπωσιακά γραφικά υψηλής ευκρίνειας μαζί με τους ρεαλιστικότερους κανόνες φυσικής, όπου τα αυτοκίνητα μπορούν να πάθουν ζημιές και να ντελαπάρουν, τοποθετούν τους παίκτες πίσω από το τιμόνι στο μοναδικό παιχνίδι για τις φετινές γιορτές το οποίο τους προσφέρει τη δυνατότητα να οδηγήσουν στο όριο περισσότερα από 400 αυτοκίνητα από τους καλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως.



Είτε είστε αρχάριος οδηγός, είτε επαγγελματίας, το “Forza Motorsport 3” προσφέρει μοναδική εμπειρία οδήγησης για όλους, χάρη στα προσαρμοσμένα επίπεδα δυσκολίας και στα βοηθήματα οδήγησης που διαθέτει, αλλά και χάρη στη δυνατότητα για gameplay rewind και one-button driving, που επίσης προσφέρει. Οι παρευρισκόμενοι της φετινής έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να κάνουν ένα αξέχαστο test drive σε έναν από τους επίσημους “Forza Motorsport 3” αγωνιστικούς θαλάμους στον χώρο του Xbox.

Παράλληλα, οι επισκέπτες δοκίμασαν πρώτοι το νεότερο τίτλο της σειράς “Halo”, το “Halo 3:ODST”. Συγκεκριμένα, οι παίκτες ανέλαβαν τον ρόλο ενός ODST δοκιμάζοντας μια πρωτοεμφανιζόμενη λειτουργία παιχνιδιού, το Firefight.



Αυτή η λειτουργία παιχνιδιού για πολλούς παίχτες, επιτρέπει μέχρι τέσσερις παίχτες να πολεμούν μαζί ενάντια στα αυξανόμενης δυσκολίας κύματα από Covenants.



Σύντομα μετά τη λήξη της φετινής gamescom, στις 22 Σεπτεμβρίου, οι φανατικοί του “Halo” σε όλο τον κόσμο θα μπορέσουν να ζήσουν την ιστορία αυτού του νέου τίτλου από το σπίτι τους.

Οι φετινοί επισκέπτες είχαν επίσης την δυνατότητα να δοκιμάσουν το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα, Windows 7, στους σταθμούς εμπειριών, στο χώρο της Microsoft, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο. Με κεντρικό θέμα «Το PC μου, εύχρηστο όσο ποτέ», παρουσιάστηκαν όλα τα νέα που αφορούν στους gamers αλλά και νέες δυνατότητες οι οποίες κάνουν την καθημερινή μας ενασχόληση με το PC ακόμα πιο εύκολη.

Με βελτιωμένη απόδοση και αξιοπιστία καθώς και την τεχνολογία DirectX® 11, η οποία προσφέρει γραφικά που κόβουν την ανάσα, θα αναδειχθούν οι δυνατότητες των μελλοντικών παιχνιδιών για Windows. Ο εμπλουτισμένος game explorer προσφέρει ευκολότερη διαχείριση και απρόσκοπτη ενημέρωση των παιχνιδιών για Windows.

Χρησιμοποιώντας την νέα δυνατότητα “Play To”, η μουσική σας, οι φωτογραφίες και τα βίντεο σας μπορούν να σταλούν από το PC σε άλλη multimedia συσκευή του οικιακού δικτύου σας, προσφέροντας διασκέδαση χωρίς περιορισμούς.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών