KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009



radio νεα...
Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του Alpha 989.
Στον Δημήτρη Κοντομηνά μεταβίβασε σήμερα ο Alpha Media Group το ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.9, εστιάζοντας πλέον στην τηλεοπτική του δραστηριότητα που είναι και το κύριο αντικείμενό του. Η εξέλιξη αυτή –παρότι θεωρούνταν δεδομένη εδώ και καιρό- βάζει τον κ. Κοντομηνά στο παιχνίδι και θα πρέπει να αποσυνδέεται από τις επερχόμενες εκλογές. Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει τα εξής…


Νέο πρόγραμμα για τον Flash 96.
Ο Flash 96 ανανεώνει το πρόγραμμά του από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. Οι δύο ισχυρές μεταγραφές που ήδη είχαν ακουστεί από το καλοκαίρι ετοιμάζονται να (ξανά)πάρουν θέση μπροστά στα μικρόφωνα του σταθμού. Ο Νίκος Κακαουνάκης και ο Θανάσης Λάλας αναλαμβάνουν από ένα δίωρο στο νέο πρωινό του σταθμού. Το πρωινό θα ξεκινά νωρίτερα με το επιτυχημένο δίδυμο Κύρτσου-Σταματόπουλου που παραμένει στη θέση του, ενώ το απόγευμα παραμένει και ο σταθερά αγωνιστικός Κώστας Τσιτούνας. Τα trailer για τη νέα εκπομπή του Θανάση Λάλα έχουν ξεκινήσει με πρωταγωνιστές τους γονείς του και η συνέχεια θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον. Το πλήρες πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
Έκτακτο: Στον όμιλο Ρέστη ο City 99,5
Μόλις ανακοινώθηκε από τον Όμιλο Ρέστη η επιτυχής ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση της εταιρείας Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις CITY Α.Ε, που κατέχει το ραδιοφωνικό σταθμό CITY 99,5, από το Θεόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου...


Από την Τρίτη 7/7 από τις 07:00 ο σταθμός βρίσκεται και πάλι στον αέρα, με εκπομπές και δελτία ειδήσεων, μετά από απόφαση των εργαζόμενων, «για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον σταθμό ζωντανό και να περισώσουμε τις θέσεις εργασίας μας». Αναμένεται συνάντηση με τον εκκαθαριστή την Πέμπτη.




Ούτε ένα μήνα δεν άντεξε μακριά.  Ο Γιώργος Τράγκας γύρισε στην φιλόξενη αγκαλιά του Real FM και ξεκίνησε από σήμερα  πάλι την εκπομπή του στη ζώνη 08.00-10.00 το πρωί.

«Θα μ’ ακούτε τουλάχιστον για άλλους 12 μήνες αν δεν πλακωθώ με τον Χατζηνικολάου» είπε ο δημοσιογράφος με το καλημέρα, ενημερώνοντας τους ακροατές για το συμβόλαιο και τις προθέσεις του.





Σύμφωνα με τις ακροαματικότητες της Focus Bari για τα ραδιόφωνα του νομού Θεσσαλονίκης για το διάστημα 20/4 έως 14/6/2009 και σε δείγμα 4144 ατόμων, το Ράδιο Θεσσαλονίκη με μικρή πτώση στα ποσοστά του παραμένει με διαφορά πρώτος σταθμός. Παρατηρούνται όμως μεγάλες αυξομειώσεις στα υπόλοιπα ραδιόφωνα της πόλης και επανεμφάνιση στη μέτρηση του Λαϊκού και του Rainbow.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών