KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Η ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ....!!!!
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.


Νέα εντυπωσιακή άνοδο σχεδόν 90 μονάδων ή 3,17% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης στο Χρηματιστήριο της Αθήνας και αναρριχήθηκε στις 2.900 μονάδες. Το σημείο αυτό αποτελεί νέα μέγιστη τιμή 12μήνου και σηματοδοτεί την επιστροφή της εγχώριας αγοράς στα προ της πιστωτικής κρίσης επίπεδα.
 Ο αριθμός των μετοχών σε άνοδο έφθασε τις 182 με τις 68 να επιτυγχάνουν κέρδη ανώτερα του Γενικού Δείκτη, δηλαδή πάνω από 3,17%. Το παγκόσμιο πάρτι μετοχών συνεχίζεται στα Χρηματιστήρια όλου του κόσμου και φυσικά στο ελληνικό, στο οποίο ο τραπεζικός κλάδος οδηγεί συνεχώς υψηλότερα τους βασικούς δείκτες. Νέοι επενδυτές μπαίνουν στο παιχνίδι ανεβάζοντας σε πάνω από 400 εκατ. ευρώ τον τζίρο της αγοράς και ρίχνοντας λεφτά σε περισσότερες ομάδες μετοχών.
Πρώτη επιλογή των διεθνών κυρίως επενδυτών η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας, δηλαδή της μεγαλύτερης εταιρείας του ΧΑ, η οποία συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα. Σήμερα η αξία των συναλλαγών μόνο της Εθνικής ήταν 125 εκατ. ευρώ , η τιμή της ενισχύθηκε 5,03% και έφθασε στα 27,75 ευρώ που είναι νέα μέγιστη τιμή 12μήνου. Καλύτερη σε απόδοση 7,62% από τον κλάδο των τραπεζών ήταν η Eurobank και ακολούθησε η Αγροτική που ανέκαμψε κατά 6,47% μετά τη χθεσινή πτώση. Τα κέρδη υψηλά και για τους τρεις επί μέρους δείκτες: +3,69% της υψηλής κεφαλαιοποίησης, +2,59% της μεσαίας και 2,53% της μικρής. Αποτέλεσμα ήταν να ενισχυθούν 182 μετοχές έναντι μόνο 34 που υποχώρησαν και 48 που έμειναν αμετάβλητες.
Από εδώ και πέρα ασφαλείς προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν. Όσο τα επιτόκια είναι χαμηλά και η ρευστότητα πλεονάζει τόσο οι τιμές των μετοχών θα φουσκώνουν, καθώς οι επενδυτές θα αναζητούν γρήγορα μεγάλες αποδόσεις, εντείνοντας το φαινόμενο της κερδοσκοπίας.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών