KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΩΚΕΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΜΕΡΙΚΗ.
American International Group ΦΠΑ (AIG: ΗΠΑ): Ο ασφαλιστής διεσώθη από τις ΗΠΑ σε συνομιλίες με πρώην επικεφαλής της εκτελεστικής εξουσίας Αξιωματικός Maurice "Hank" Greenberg για την επίλυση νομικών διαφορών, το Wall Street Journal ανέφερε, δεν λέει όταν πήρε το πληροφορίες. Mark Herr, εκπρόσωπος για την έδρα τη Νέα Υόρκη ασφαλιστής, αρνήθηκε να σχολιάσει προς το Bloomberg. Beth Dozier, ένα εκπρόσωπος της Greenberg, επίσης αρνήθηκε να σχολιάσει.
Biogen Idec ΦΠΑ (BIIB: ΗΠΑ): ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο πολλαπλή σκλήρυνση ναρκωτικά είπε ότι παρατείνεται αυτόκλητων του $ 356 εκατ. προσφορά για την αγορά των μετοχών της εταιρείας, της Όψη Biotech είδους (FACT: ΗΠΑ) μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου.
K12 ΦΠΑ (LRN: ΗΠΑ): Η τεχνολογία που βασίζεται εκπαίδευσης της εταιρείας είπε ο John F. Baule θα παραιτηθεί ως γενικός διευθυντής λειτουργιών, αποτελεσματική 31 Οκτώβρη.
Lockheed Martin είδους (LMT: ΗΠΑ): ο μεγαλύτερος υπεράσπιση του κόσμου εταιρεία κέρδισε 827,4 εκατομμύρια δολάρια συμβόλαιο που θα βοηθήσουν τη χρηματοδότηση των παρασκευή αεροσκάφος C-130, το Πεντάγωνο. Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε η σύμβαση στο Web site της.
Για να επικοινωνήσετε με το δημοσιογράφο σχετικά με αυτήν την ιστορία: Lu Wang στην Νέα Υόρκη.

Αναδυόμενες Αγορές:


Αναδυόμενες Αγορά Νομίσματα Μαΐου μεταπτώσεις, Meirelles Βραζιλίας λέει Αναδυόμενων νομίσματα της αγοράς που έχουν ανατίμηση έχει ως οικονομίες ανακτήσει από μια παγκόσμια ύφεση ενδέχεται να καταστούν ασταθείς αγορές όπως overprice περιουσιακών στοιχείων, Βραζιλίας κεντρική τράπεζα Πρόεδρος Henrique Meirelles είπε.
Φιλιππίνες Sells $ 1 δισ. ευρώ των 25 ομολόγων σε υπερπόντιες αγορές χρέους Φιλιππίνες πωλούνται 1 δισεκατομμύρια δολάρια του ομόλογα δολαρίου σε τρίτο ζήτημα του χρέους του νομίσματος των ΗΠΑ το τρέχον έτος.
Βραζιλία Απίθανο να λάβει μέτρα για Appreciation Στέλεχος της Ρεάλ, λέει Azevedo Η Βραζιλία είναι απίθανο να λάβει μέτρα να περιορίσει την πραγματική του 35 τοις εκατό άνοδο έναντι του δολαρίου το τρέχον έτος όπως καθημερινές αγορές δολαρίων της κεντρικής τράπεζας αδυνατούν να σταματήσουν την εκτίμηση, ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης είπε.
Αργεντινή δεν μπορεί να προσφέρει αδυναμία πληρωμής Πιστωτές Χρέος καλύτερους όρους, λέει Lavagna Οι κάτοχοι των 20 δισ. δολαρίων από αδυναμία πληρωμής Αργεντινής ομόλογα δεν έχουν καμία πιθανότητα της διαπραγμάτευσης διακανονισμού με την κυβέρνηση που τους παρέχει καλύτερους όρους από εκείνους του 2005 αναδιάρθρωση, πρώην υπουργός Οικονομίας Roberto Lavagna είπε.
Μεξικό Διατηρεί Key Τιμή σε 4,5% για τρίτο μήνα για Είσοδος Ανάκτηση να είναι αργή Κεντρικής τράπεζας του Μεξικού διατηρούνται του επιτόκιο αναφοράς αμετάβλητο σήμερα για ένα τρίτο μήνα και είπε μελλοντικές αποφάσεις θα εξαρτηθεί από το ρυθμό της οικονομικής ανάκτηση και την επίδραση των νέων φόρων στις τιμές καταναλωτή.
E-CRIC Σώματος Μονάδα Jumps όσο το 20% «Μετά την έκπτωση» στην τιμή IPO Κίνα Real Estate Πληροφορίες είδους πήδηξε όσο το 20 τοις εκατό κατά την πρώτη ημέρα της διαπραγμάτευσης στη Νέα Υόρκη μετά τη μονάδα της E-House Κίνα Holdings πώλησε της Ε.Π.Ε. μετοχές στο χαμηλότερο επίπεδο των προβλέψεων για την εξασφάλιση της ζήτησης των επενδυτών.
Αναδυόμενες Αγορά Valuations Μέση καλύτερο κομμάτι του Ράλλυ Πάνω, Van Agtmael λέει Τα μεγαλύτερα κέρδη στις αναπτυσσόμενες - ράλλυ έθνος μπορεί να είναι σε όσο το δυνατό αποτιμήσεις έχουν γίνει λιγότερο ελκυστική, είπε ο επενδυτής Antoine van Agtmael, ο οποίος έπλασε την όρο "αναδυόμενες αγορές."

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών