KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

ΑΒ Βασιλόπουλος:Εξαγοράζει την αλυσίδα τροφίμων Σούπερ Μάρκετ Κορυφή



ΑΒ Βασιλόπουλος:Εξαγοράζει την αλυσίδα τροφίμων Σούπερ Μάρκετ Κορυφή

Σύμβαση για την εξαγορά της αλυσίδας τροφίμων ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΟΡΥΦΗ Α.Ε, υπέγραψε η ΑΒ Βασιλόπουλος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εξαγορά περιλαμβάνει 11 καταστήματα και ένα κέντρο διανομής ενισχύει τη θέση της "ΑΛΦΑ-BΗTA", ιδιαίτερα στην Θράκη όπου η παρουσία της μέχρι πρότινος δεν ήταν ιδιαίτερα ισχυρή.

Ο κος Κωνσταντίνος Μαχαίρας, Διευθύνων Σύμβουλος της "ΑΛΦΑ-BΗTA" τόνισε: "Λαμβάνοντας υπόψη τη γεωγραφική θέση καθώς και τα περιουσιακά στοιχεία, η εξαγορά της ΚΟΡΥΦΗ A.E. θα είναι μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία που θα ενισχύσει τη θέση της "ΑΛΦΑ-BΗTA" στην Θράκη, μια περιοχή όπου μέχρι πρότινος η παρουσία μας δεν ήταν αρκετά αισθητή."

Η εξαγορά αφορά στην απόκτηση 11 νέων καταστημάτων (με μέση επιφάνεια πώλησης 800 m2 περίπου) και ενός κέντρου διανομής, ικανό να καλύψει τις ανάγκες εφοδιασμού της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής, συμπεριλαμβανομένης της κυριότητας 2 ιδιόκτητων καταστημάτων καθώς και του κέντρου διανομής. Τα καταστήματα της ΚΟΡΥΦΗΣ Α.Ε. θα αναβαθμιστούν και θα φέρουν την επωνυμία της "ΑΛΦΑ-BΗTA".
Η τιμή της εξαγοράς ανέρχεται σε 7,04 εκατ. Ευρώ (πλέον δανεισμού ύψους 1.8 εκατ. Ευρώ) υποκείμενη συμβατικών προσαρμογών. Η εξαγορά υπόκειται στο συνήθη νομικό έλεγχο καθώς και της έγκρισης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2009.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών