KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009



O ΚΟΣΜΟΣ.





Επιστροφή σε ανοδική πορεία για τις ασιατικές αγορές μετά τα καλύτερα του αναμενόμενου μεγέθη των Kia Motor και Wesfarmers, τα οποία επανέφεραν στο προσκήνιο την «πίστη» για την ανάκαμψη της διεθνούς οικονομίας.

Κέρδη 5,5% για την Kia Motor, με την Hyundai Motor να ενισχύεται κατά 4,4% υψηλότερα, ενώ ράλι 6,9% σημείωσε η μετοχή της Wesfarmers, του δεύτερου μεγαλύτερου ομίλου λιανικών πωλήσεων της Αυστραλίας.


Κέρδη 0,5% για τον MSCI Ασίας-Ειρηνικού, με το ισοζύγιο ανοδικών-πτωτικών μετοχών να διαμορφώνεται στο πέντε προς τρία. 
 
Σε χαμηλότερα επίπεδα έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με πιέσεις στους κλάδους πετρελαίου, αφού οι επενδυτές εξακολουθούν να φοβούνται ότι η οικονομική ανάκαμψη στον πλανήτη δεν θα είναι επαρκής ώστε να τροφοδοτήσει μεγάλη αύξηση στη ζήτηση ενέργειας.

Πιέσεις ασκήθηκαν και από τον φαρμακευτικό κλάδο.

Οι βασικοί περισσότεροι βασικοί δείκτες, αν και κινήθηκαν ανοδικά στο μεγαλυτερο διάστημα της συνεδρίασης, αντλώντας στήριξη από τα αποτελέσματα της Danone και την άνοδο του δείκτη IFO στη Γερμανία, υποχώρησαν μετά την πτωτική στροφή της Wall Stree

.














Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών