KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Η ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!


Στα μαλακά έπεσε η Styga Comapnia Naviera, συμφερόντων οικογενείας Μαμιδάκη καθώς της επεβλήθη πρόστιμο 1 εκ. δολαρίων από τις αμερικανικές αρχές για παραποίηση βιβλίων πετρελαίου. Η υπόθεση αφορά το δεξαμενόπλοιο Georgios M. το οποίο έπιανε πολύ συχνά στα λιμάνια Corpus Christi, Texas City, Freeport, και Houston.

Την ανανέωση για δύο χρόνια του panamax της Diamond Sea ανακοίνωσε η Paragon Shipping, συμφερόντων Μιχάλη Μπουντουρογλου. Ναυλωτής είναι η Bunge η οποία θα καταβάλει 16,250 δολάρια την ημέρα, ενώ έχει δικαίωμα να παρατείνει τη ναύλωση για ένα ακόμη χρόνο, στα 18.500 δολάρια. Η ναύλωση ξεκινά από τον Απρίλιο του 2010.

Την παραλαβή του νεότευκτου φορτηγού τύπου supramax Bitterm ανακοίνωσε η Eagle Bulk, συμφερόντων Σοφοκλή Ζούλα. Το πλοίο ναυλώθηκε για 10 χρόνια. Τα πρώτα πέντε τα ναύλα θα ανέρχονται στα 18,850 ημερησίως και για τα υπόλοιπα πέντε στα 18.000 δολάρια αλλά με δικαίωμα συμμετοχής στα κέρδη. Η εταιρία εκτιμά ότι από τη ναύλωση αυτή θα έχει έσοδα κατ� ελάχιστον 62 εκατ. δολάρια.

Ειδικές καλυμμένες ομολογίες (First priority Ship Mortgage Notes) υψους 375 εκατ. δολαρίων θα εκδώσει η Navios Maritime Holdings, συμφερόντων Αγγελικής Φράγκου. Εκδότρια εταιρία θα είναι η κατά 100% θυγατρική της Navios Maritime Finance.

Τη ναύλωση του suezmax δεξαμενoπλοίου της Euronike, ανακοίνωσε η ΤΕΝ του ομίλου Τσάκου. Από τη ναύλωση αυτή η εταιρία εκτιμά ότι θα εισπράξει 15,3 εκατ. δολάρια και εάν η ναύλωση επεκταθεί για ακόμη ένα χρόνο, άλλα 8,1 εκατ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών