KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ!!!

Με κέρδη 23% "αποχαιρέτισε" το 2009 το Χρηματιστήριο της Αθήνας




Με κέρδη 23% το Χρηματιστήριο της Αθήνας «αποχαιρέτισε» το 2009, ένα «επεισοδιακό» έτος με έντονες διακυμάνσεις που αφήνει ως παρακαταθήκη εξίσου έντονους προβληματισμούς.

Το ενδιαφέρον της αγοράς θα παραμείνει στραμμένο για αρκετό καιρό ακόμα στην πορεία της ελληνικής οικονομίας, που στην «εκπνοή» του έτους βρέθηκε στο «στόχαστρο» των ξένων οίκων αξιολόγησης και εξελίχθηκε σε τροχοπέδη για το Χ.Α.

Για όσους ωστόσο προτιμούν να βλέπουν το «ποτήρι» μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, η εικόνα του ελληνικού ταμπλό συνεχίζει να προσφέρει επενδυτικές ευκαιρίες, με την πλειονότητα των επενδυτών να χαρακτηρίζει τις τρέχουσες αποτιμήσεις «ελκυστικές».

Όσο λοιπόν η αναζήτηση των πρώτων ενδείξεων εξόδου της ελληνικής οικονομίας από την ύφεση θα πηγαίνει «χέρι-χέρι» με την αναζήτηση επενδυτικών ευκαιριών στο ταμπλό, το 2010 εκτιμάται ότι θα εξελιχθεί σε μία τουλάχιστον ενδιαφέρουσα χρονιά.

Το 2009 έκλεισε για το Γενικό Δείκτη του Χ.Α. με συνολικά κέρδη 22,93%, στις 2.196,16 μονάδες. Είχε προηγηθεί η υποχώρηση του δείκτη το Μάρτιο έως και τα επίπεδα των 1.457 μονάδων στις αρχές Μαρτίου, την οποία διαδέχθηκε μία εντυπωσιακή ανάκαμψη της τάξης του 101% που έφερε το Γ.Δ. έως τις 2.932,45 μονάδες στα μέσα Οκτωβρίου.

Για τη «ραχοκοκαλιά» του Χ.Α., τις τράπεζες, το 2009 κλείνει με συνολικά κέρδη 40,13%, και τον τραπεζικό δείκτη να «εκτοξεύεται» από τις 1.167 μονάδες το Μάρτιο στις 4.033 μονάδες τον Οκτώβριο, ένα ανοδικό «ξέσπασμα» της τάξης του 245%!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών