KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

 







Ο έφορος καλεί στο κινητό σας 


 

Τα έντυπα της εφορίας, η αποστολή των οποίων ξεκινάει εντός των επόμενων εβδομάδων, περιλαμβάνουν μια…έκπληξη. Θα μας ζητηθεί να αναγράψουμε τον αριθμό του κινητού μας τηλεφώνου έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή ο υπάλληλος της Δ.Ο.Υ να μπορεί να μας βρει και να ζητήσει διευκρινήσεις

Φέσι 1 δισ. ευρώ στο ΙΚΑ από ΔΕΚΟ και τράπεζες! 


 

Με 1,06 δισ. ευρώ ΄΄φεσώνουν’’ το ΙΚΑ τα ταμεία των ΔΕΚΟ (πλην της ΔΕΗ) και Τραπεζών, τα οποία ενσωματώθηκαν σε αυτό μετά τις ενοποιήσεις του ν. 3655/08. Τα στοιχεία δείχνουν πως από το 2004 ως το 2009 η αύξηση των ελλειμμάτων εκατονταπλασιάστηκε, αφού έφτασαν ούτε λίγο ούτε πολύ στα 341,9 εκατ. ευρώ το 2009, από 4,8 εκατ. ευρώ το 2004.
 

Εντόνως, κυκλοφόρησε, χθες, στην αγορά ότι το υπουργείο Οικονομικών και ο ΟΔΔΗΧ σχεδιάζουν έκδοση 5ετών ομολόγων, με ιδιωτική τοποθέτηση.

Παραδοσιακά στις αρχές κάθε έτους το Δημόσιο προχωρά στην έκδοση σημαντικού ύψους 5ετών. Έκδοση που χρησιμοποιείται και ως οδηγός από τις ελληνικές επιχειρήσεις που επιδιώκουν να δανειστούν. 
 

Δύο εκθέσεις που δημοσιεύτηκαν την ΙΔΙΑ μέρα, για την ΙΔΙΑ χώρα, για τον ΙΔΙΟ χρονικό ορίζοντα, προέβλεψαν αντιδιαμετρικά αντίθετες καταστάσεις!

Η JP Morgan θεωρεί ότι μετά από κάποιες αρχικές

δυσκολίες που θα περάσουν, σταδιακά η ελληνική οικονομία θα αρχίσει να επηρεάζεται θετικά από διεθνή οικονομία και ΝΑ Ευρώπη που σιγά-σιγά θα ανακάμψουν. Πράγμα που σημαίνει γερό ράλι για τις μετοχές της Σοφοκλέους μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2010!


Αντίθετα, η Unicredit βλέπει πιθανή πτώση των ελληνικών τραπεζικών μετοχών έως και 52%, αφού αναμένει μια ιδιαίτερα δυσμενή τριετία για την εγχώρια οικονομία, ασήμαντη πιστωτική επέκταση, βαθιά ύφεση και όλα τα συναφή…

Και δεν είναι τυχαίο που η αγορά φαίνεται να πίστεψε την Unicredit και όχι την JP Morgan, με το Γενικό Δείκτη να κλείνει χθες στο -3,39%. 

Συνεργασία της Αλουμύλ με την κινεζική Yingli Solar,

Με την επικύρωση μιας σημαντικής επιχειρηματικής συμφωνίας έκλεισε το 2009 για τον όμιλο της Αλουμύλ , η οποία υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με την Yingli Solar, τον κινεζικό κολοσσό στον τομέα των φωτοβολταϊκών πάνελ.

Οπως δήλωσε στη «Ν» ο πρόεδρος της Αλουμύλ, Γιώργος Μυλωνάς, ο όμιλος, μέσω της θυγατρικής Alumil Solar, προωθεί τη δραστηριοποίηση στον ενεργειακό τομέα, έναν τομέα που αναπτύσσεται δυναμικά και ο οποίος αναμένεται να εισφέρει σημαντικά έσοδα από το 2010 και μετά.
Η σύμβαση με τη Yingli αφορά την προμήθεια των πελατών της κινεζικής βιομηχανίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με συστήματα στήριξης. 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών