KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010


HSBC Παντελάκης Χρηματιστηριακή Χορηγός σε 43 φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Η HSBC Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ., στο πλαίσιο της ενεργής υποστήριξης της προσπάθειας για την προώθηση και συνεχή ανάπτυξη του θεσμού των υποτροφιών συμμετείχε για ακόμα μια φορά, ως χορηγός, στη βράβευση 43 αριστούχων φοιτητών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Σε μία σεμνή τελετή που διοργανώθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2009 στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού, τραπεζικού και επιχειρηματικού κλάδου, μεταξύ των οποίων και της HSBC Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. απένειμαν χρηματικά βραβεία στους 43 καλύτερους φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, που διακρίθηκαν με βάση την ακαδημαϊκή τους επίδοση το έτος 2008- 2009.

Ο θεσμός της βράβευσης ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1991, πρώτο χρόνο λειτουργίας του Τμήματος για τους 8 καλύτερους φοιτητές και συνεχίζεται κάθε χρόνο.
Ο κ. Νίκος Παντελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της HSBC Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ., με αφορμή το γεγονός της βράβευσης, τόνισε τη σπουδαιότητα της συνεισφοράς και υποστήριξης του θεσμού των υποτροφιών για την αναβάθμιση της  παιδείας, που αποτελεί τη βάση της υγιούς επιχειρηματικότητας. 
 
 
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ MR HSBC Ν.ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών