KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Στημένο παιχνίδι της Intralot στον ΟΠΑΠ

Με καθυστέρηση περίπου τριών ετών αποκαλύπτεται τώρα το μέγεθος της μεγαλύτερης ανάθεσης που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του ελληνικού κράτους.

Πρόκειται για την ανάθεση από τον ΟΠΑΠ, μια εισηγμένη εταιρία υπό τον έλεγχο του Δημοσίου, του προγράμματος μηχανογραφικού εξοπλισμού του στην Intralot, εταιρία ελεγχόμενη από τον κ. Σ. Κόκκαλη, η οποία έγινε το 2007 επί κυβερνήσεως Ν.Δ. και σιωπηρώς συναινούντος του ΠΑΣΟΚ
(αξιωματική αντιπολίτευση τότε), που όπως αποκαλύπτει η "Ημερησία" του Σαββάτου αγγίζει το εξωφρενικό μέγεθος των... 400 εκατ. ευρώ!

Στο σκάνδαλο που αποκαλύπτεται τώρα είχε πρωτοαναφερθεί η Αριστέα Μπουγάτσου στην "Ελευθεροτυπία", όταν ο διεθνής διαγωνισμός τον οποίο είχε προκηρύξει το ελληνικό δημόσιο για να βρεθεί διαφανής λύση στο πρόγραμμα μηχανογραφικής υποστήριξης του ΟΠΑΠ δεν τελεσφόρησε μέσα από ύποπτες εξελίξεις.

Τότε, το gianniskalaritis.blogspot.com  και , μόνο εκ των οικονομικών sites στην Ελλάδα, με πολλαπλά ρεπορτάζ και σχόλια στηλίτευσε τη μεθόδευση της (τότε) διοικήσεως του ΟΠΑΠ για την ανάθεση (τριετής συμφωνία) με αδιαφανέστατες και ύποπτες διαδικασίες στην εταιρία του κ. Κόκκαλη.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών