KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010


 
Ήρθε η ώρα να επιστρέψει η οικονομική και νομισματική πολιτική της ΕΚΤ στο κανονικό της πλαίσιο, μετά τα έκτακτα μέτρα που λήφθησαν για να καταπολεμηθεί η κρίση. Αυτό επισήμανε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ, Gertrude Tumpel-Gugerell.  
Στη συγκέντρωση 71,5 περίπου δις. στερλινών σε μετρητά σκοπεύει να προχωρήσει η Βρετανία από την πώληση των μεριδίων που αγόρασε από τις εγχώριες τράπεζες της κατά τη διάρκεια της κρίσης. Σύμφωνα με στοιχεία, το ποσό αυτό αναμένεται να υπερβεί τα έσοδα όλων των αποκρατικοποιήσεων της Μάργκαρετ Θάτσερ και τα 11 χρόνια που η «σιδηρά κυρία» παρέμεινε στην πρωθυπουργία.    
Μοναδική επιλογή της Ελλάδας είναι να τηρήσει τις δεσμεύσεις του σφικτού προϋπολογισμού, αν θέλει να διατηρήσει την εμπιστοσύνη των αγορών. Αυτό δήλωσε το μέλους του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ Axel Weber, σε συνέντευξή του στο CNBC Europe.  
Στην εκτίμηση ότι η Ελλάδα έχει ήδη χρεοκοπήσει προχώρησε ο οικονομολόγος Nouriel Roubini, στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.com στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός. “(Οι Έλληνες) θα πρέπει να ζητήσουν βοήθεια από την Κίνα,» συμπλήρωσε.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών