KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010


Έως 32,9% το ΤΤ στην Aspis bank.

Στο πλαίσιο της ορθής, έγκαιρης και πλήρους ενημέρωσης των
μετόχων, του επενδυτικού κοινού και κάθε ενδιαφερόμενου, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γνωστοποιεί ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο, κατόπιν της υπ` αριθμόν 159, σημερινής του συνεδρίασης, αποφάσισε την κατ` αρχήν πρόθεση συμμετοχής της Τράπεζας στην σκοπούμενη Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου
της Aspis Bank Α.Ε., υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
α. Την απόκτηση συμμετοχής, επί του συνολικού, μετά από την ολοκλήρωση της αυξήσεως, μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της Aspis Bank Α.Ε., σε ποσοστό που θα κυμαίνεται από 30% έως κατ` ανώτατο όριο 32,9%, από τις τυχόν τελικά αδιάθετες μετοχές.
β. Τη μη άσκηση των δικαιωμάτων προτίμησης ή τυχόν δικαιωμάτων προεγγραφής, εκ μέρους των βασικών μετόχων της Aspis Bank Α.Ε., είτε φυσικών είτε νομικών προσώπων.
γ. Την οριστικοποίηση εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Aspis Bank Α.Ε., των ειδικότερων όρων της αυξήσεως και κυρίως της τιμής διάθεσης εκάστης μετοχής.
δ. Την προηγούμενη λήψη των απαραίτητων εγκρίσεων από τις αρμόδιες αρχές.
Η ανωτέρω συμμετοχή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στο μετοχικό κεφάλαιο της Aspis Bank Α.Ε., υπό τις ως άνω αποφασισθείσες προϋποθέσεις, εκτιμά το Διοικητικό Συμβούλιο, ότι δύναται να συμβάλει ουσιαστικά και να επιταχύνει την υλοποίηση των επιχειρηματικών σχεδίων της Τράπεζας και του Ομίλου της.
Η Τράπεζα θα προβεί σε άμεση ενημέρωση του επενδυτικού κοινού και των μετόχων της, με νεότερη εταιρική ανακοίνωση (σύμφωνα με την παράγραφο 4, του άρθρου 2, της απόφασης 3/347/12.7.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και με τα μέσα που προβλέπονται στο άρθρο 21, του ν.3556/2007), για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του θέματος αυτού, ως άλλωστε πράττει κατά πάγια τακτική της.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών