KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010


Νέος Προθεσμιακός Λογαριασμός 4Χ3 από την FBBank με επιτόκιο έως 3,75%.

Η FBBank προσφέρει την ανανεωμένη έκδοση του «Προθεσμιακού Λογαριασμού 4Χ3», ένα ελκυστικό καταθετικό προϊόν που αφορά σε 12μηνη προθεσμιακή κατάθεση και προσφέρει προκαθορισμένο υψηλό επιτόκιο για κάθε τρίμηνο του έτους, έως και 3,75%.
Συγκεκριμένα, ο «Προθεσμιακός Λογαριασμός 4Χ3» προσφέρει επιτόκιο 3,00% για το 1ο τρίμηνο, 3,30% για το 2ο τρίμηνο, 3,50% για το 3ο τρίμηνο και 3,75% για το 4ο τρίμηνο.

Στο τέλος του κάθε τριμήνου ο καταθέτης έχει τη δυνατότητα να κάνει μερική ή ολική ανάληψη των χρημάτων του χωρίς κόστος, ενώ σε περίπτωση που η κατάθεση ανανεωθεί και για τα τέσσερα τρίμηνα, η ετήσια μεικτή απόδοση με κεφαλαιοποίηση των τόκων, διαμορφώνεται στο 3,47%.

Το προϊόν θα διατίθεται έως τις 12 Μαρτίου 2010 σε όλα τα καταστήματα της FBBank. 
Νέο προϊόν «ΚΥΠΡΟΥ ΕΠΙΔΟΤΩ» από την Τράπεζα Κύπρου.

 


Η Τράπεζα Κύπρου ενισχύει την ρευστότητα και στηρίζει τα επενδυτικά σχέδια των ελεύθερων επαγγελματιών και των ατομικών επιχειρήσεων δικαιούχων των επιδοτούμενων εθνικών ή κοινοτικών προγραμμάτων με το νέο της προϊόν Κύπρου Επιδοτώ. Βασικό χαρακτηριστικό του νέου προϊόντος είναι η έκπτωση 10% που παρέχεται στο εκάστοτε βασικό επιτόκιο ή περιθώριο επιτοκίου της τράπεζας.
Το Κύπρου Επιδοτώ παρέχεται σε ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις στους οποίους έχει εγκριθεί επιχορήγηση από τα επιδοτούμενα εθνικά ή κοινοτικά προγράμματα και καλύπτει χρηματοδοτήσεις όπως:
•    Προεξόφληση της εγκεκριμένης επιχορήγησης
•    Χρηματοδότηση της ανέγερσης / αποπεράτωσης / ανακαίνισης Επαγγελματικής Στέγης
•    Χρηματοδότηση της αγοράς επαγγελματικού εξοπλισμού
Συγκεκριμένα διατίθεται:
1.    Βραχυπρόθεσμο Κεφάλαιο Κίνησης που προεξοφλεί τη Δημόσια Επιχορήγηση με
•    δυνατότητα χρηματοδότησης έως και του 100% της επιχορήγησης ανάλογα με την πιστοληπτική ικανότητα του πελάτη
•    διάρκεια αποπληρωμής έως την καταβολή της επιχορήγησης από τον φορέα
2.    Μεσομακροπρόθεσμο δάνειο τακτής λήξης που καλύπτει τις ανάγκες του πελάτη για τραπεζικό
δανεισμό με σκοπό την ολοκλήρωση των επενδυτικών του σχεδίων τα οποία περιλαμβάνουν την αγορά, επισκευή ή ανακαίνιση επαγγελματικής στέγης ή την αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού με
•    δυνατότητα χρηματοδότησης του συνολικού απαιτούμενου ποσού που καλύπτει το υπόλοιπο κεφάλαιο της επένδυσης του πελάτη ανάλογα με την πιστοληπτική του ικανότητα
•    διάρκεια αποπληρωμής έως 20 έτη
Επίσης, στα δύο δάνεια παρέχονται:
•    50% έκπτωση στα έξοδα αξιολόγησης
•    ασφαλιστική κάλυψη με προνομιακούς όρους
•    δωρεάν το 1ο καρνέ επιταγών
•    σύνδεση πάγιων εντολών
•    δυνατότητα χρησιμοποίησης Phone banking / Internet Banking
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα 166 καταστήματα της Τράπεζας Κύπρου σε όλη την Ελλάδα.

Πιστωτικές κάρτες της GENIKI Bank με επιτόκιο αγορών 4,9%*

Η GENIKI Bank, μέλος του Ομίλου Société Générale, μειώνει το επιτόκιο αγορών των πιστωτικών της καρτών μόλις στο 4,9%*, για αγορές που θα πραγματοποιηθούν κατά τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο 2010.
Συγκεκριμένα, προσφέρει τη δυνατότητα σε υπάρχοντες και νέους κατόχους των πιστωτικών της καρτών GENIKI VISA Electron/Classic, GENIKI VISA Gold και GENIKI MasterCard να πραγματοποιήσουν τις αγορές που επιθυμούν κατά το διάστημα 1/02/2010 - 31/03/2010 και να επωφεληθούν από:
Προνομιακό επιτόκιο αγορών 4,9%*, το χαμηλότερο της αγοράς!
Άνετη αποπληρωμή, εφόσον το επιτόκιο 4,9%* θα ισχύει μέχρι και 15/5/10 για την αποπληρωμή των αγορών που θα έχουν πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 1/02/2010 - 31/03/2010**
Δωρεάν συνδρομή για ένα χρόνο σε όλες τις νέες πιστωτικές κάρτες από τη GENIKI Bank
Με επιτόκιο αγορών μόνο 4,9%*, οι μεγαλύτερες εκπτώσεις φέτος γίνονται στις πιστωτικές κάρτες της GENIKI Bank. 

Νέα σειρά επενδυτικών χαρτοφυλακίων World Selection από την HSBC.

 


Η HSBC προσφέρει τα World Selection, μια νέα πρωτοποριακή σειρά επενδυτικών χαρτοφυλακίων για τους πελάτες της  σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν που δημιουργήθηκε και προσφέρεται αποκλειστικά από την HSBC.
Συγκεκριμένα, τα 5 διαφορετικά χαρτοφυλάκια HSBC World Selection συνδυάζουν τόσο διαφάνεια όσο και σταθερότητα διαχείρισης. Επιπλέον, τα HSBC World Selection καλύπτουν τις ανάγκες όσων επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε επενδυτικές ευκαιρίες, που δημιουργούνται παγκοσμίως, ενώ ταυτόχρονα αποκτούν πρόσβαση σε επενδυτικά εργαλεία τα οποία δεν είναι προσιτά σε ιδιώτες επενδυτές. Παράλληλα, κάθε ένα από τα 5 διαφορετικά επενδυτικά χαρτοφυλάκια World Selection απευθύνεται αποκλειστικά σε 5 διαφορετικά επενδυτικά προφίλ των πελατών: από τον συντηρητικό επενδυτή μέχρι και εκείνον που επιθυμεί να αναλάβει μεγαλύτερο επενδυτικό ρίσκο.


Η ευρεία γκάμα ποικίλων επενδυτικών τοποθετήσεων από διαφορετικές αγορές και κλάδους, επιτυγχάνει διασπορά του χαρτοφυλακίου, με στόχο να πετύχει αποδόσεις με μικρότερες διακυμάνσεις σε βάθος χρόνου. Έτσι, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το χαρτοφυλάκιο που του ταιριάζει καλύτερα μέσα από μια απλή σειρά προϊόντων, ξεκινώντας ακόμα και με μικρό κεφάλαιο. Η παγκόσμια ομάδα αναλυτών και διαχειριστών της HSBC κάθε στιγμή αναγνωρίζουν επενδυτικές ευκαιρίες τις οποίες και ενσωματώνουν ως επενδυτικές επιλογές στα χαρτοφυλάκια HSBC World Selection.Η ενεργή διαχείριση των HSBC World Selection έχει στόχο να λειτουργεί προς όφελος των επενδυτών, αφού κάθε φορά αναδιαρθρώνονται και αλλάζουν τα χαρτοφυλάκια, ώστε κάθε στιγμή να διασφαλίζεται ότι οι επενδυτικές επιλογές αντικατοπτρίζουν τον επενδυτικό στόχο του κάθε χαρτοφυλακίου. 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This