KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010


Εκρηκτικές επιδόσεις προσφέρει το 911 Turbo S χάρη στις επεμβάσεις των μηχανικών της Porsche.

 


Το νέο μοντέλο της γερμανικής μάρκας έχει 30 ίππους επιπλέον από την βασική έκδοση (Turbo), αποδίδοντας συνολικά 530, με την μέγιστη ροπή να φθάνει τα 700Nm! Ο κινητήρας είναι ο γνωστός 3,8 λίτρων με δύο υπερσυμπιεστές μεταβλητής γεωμετρίας και συνδυάζεται με αυτόματο-σειριακό κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων (PDK).
Για να επιταχυνθεί από τα 0-100χλμ/ώρα χρειάζεται μόλις 3,3΄΄, τα 200 έρχονται σε 10,8΄΄, με την τελική ταχύτητα να ξεπερνάει τα 315 χλμ/ώρα. Παρά τις εκρηκτικές επιδόσεις, η κατανάλωση καυσίμου σύμφωνα με τον κατασκευαστή βρίσκεται στα 11,4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Τόσο χαμηλή κατανάλωση βέβαια, δύσκολα θα μπορέσει να επιτύχει κάποιος οδηγός σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης, ωστόσο η επίσημη μέτρηση είναι εντυπωσιακή αν αναλογιστούμε τις εκρηκτικές επιδόσεις του αυτοκίνητου.
Το νέο 911 Turbo S θα διατίθεται στην ελληνική αγορά από τον ερχόμενο Μάιο, ως Coupe και Cabriolet. Ο βασικός εξοπλισμός είναι υπερπλήρης, συμπεριλαμβάνοντας κεραμικά φρένα, ζάντες 19 ιντσών RS Spyder, δερμάτινο σαλόνι, bucket καθίσματα, paddles πίσω από το τιμόνι για αλλαγές των σχέσεων, φώτα κατευθυνόμενης δέσμης (Dynamic Bending Lights), το σύστημα PTV (Porsche Torque Vectoring) που περιλαμβάνει και «μπλοκέ» διαφορικό πίσω, το σύστημα Porsche Traction Management, τις βάσεις του κινητήρα Dynamic Engine Mounts, το Launch Control (το σύστημα για την ενίσχυση της απόδοσης του κινητήρα κατά την εκκίνηση) και πολλά ακόμα.
Στην Γερμανία το 911 Turbo S Coupe θα κοστίζει περίπου 173.000 ευρώ μαζί με τους φόρους και η έκδοση Cabrio 185.000 ευρώ. Οι τιμές στη ελληνική αγορά θα ανακοινωθούν μαζί με την άφιξη του αυτοκινήτου.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών