KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010



Ο συνετός μικροεπενδυτής

και ο άπληστος μικροεπενδυτής: Σε ποια κατηγορία ανήκετε;

Μπορεί οι μεγάλοι θεσμικοί και κυρίως οι ξένοι να καθορίζουν την τύχη του ΧΑ αλλά ουσιαστικά οι μικρομέτοχοι είναι αυτοί που δίνουν τον ψυχολογικό  παλμό….
Ο διαχειριστής ενός fund απλά επενδύει στο χρηματιστήριο τα χρήματα τρίτων , ο μικροεπενδυτής συγκέντρωσε λίγα χρήματα , εργάζεται μοχθεί για την οικογένεια του αλλά έχει πάντα μέσα του την προσδοκία να πετύχει την καλή στο χρηματιστήριο να επιτύχει καλές αποδόσεις κοινώς να βγάλει καλά χρήματα.
Το gianniskalaritis.blogspot.com θα προσπαθήσει να σταθεί δίπλα στον μικροεπενδυτή παρέχοντας όσο το δυνατό πιο ενδελεχή ενημέρωση, εξειδικευμένη , τραπεζοκεντρική ενημέρωση με άποψη με σαφή άποψη και όχι προσεγγίσεις αν δεν βρέξει , θα χιονίσει ή καλό καιρό θα κάνει.
Στην χώρα μας όπου τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά , δυσπραγία , νέοι φόροι  το ΧΑ μπορεί να αποτελέσει ένα καλό εργαλείο επένδυσης και αύξησης της περιουσίας των μικρομετόχων.
Οι μικρομέτοχοι είναι χωρισμένοι σε δύο κατηγορίες τους συνετούς και τους άπληστους.
Ο συνετός μικροεπενδυτής έχει παιδευτεί να ακούει παρά να μιλάει έχει αξιολογική κρίση και το κυριότερο επειδή είναι αγωνιστής της ζωής ,  προσπαθεί από μια πλειάδα πληροφοριών να αξιολογήσει τα δεδομένα και να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις για τις επενδύσεις του.
Ο συνετός μικροεπενδυτής αποτελεί την πλειοψηφία των επενδυτών.
Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία ο άπληστος μικροεπενδυτής.
Στις 2800 μονάδες όταν τον ρωτούσες έχεις μετοχές λάμβανες την απάντηση όχι έχω πουλήσει κα στις 1900 μονάδες αποκαλύπτεται ότι δεν είχε πουλήσει απλό απληστία γιατί δεν τον έφτανε να πετύχει απόδοση 20% ήθελε περισσότερα.
Οι μικροεπενδυτές των μπλοκς επίσης ανήκουν σε δύο κατηγορίες αυτών που ξέρουν και αυτών που δεν ξέρουν το παίζουν ότι ξέρουν και στο τέλος είναι χαμένοι.
Το χρηματιστηριακό παιχνίδι είναι σύνθετο και ο καλός επενδυτής πρέπει να ξέρει και να χάνει να ξέρει και να κερδίζει.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών