KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

madoff

ΑΠΟ ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟ ΦΕΥΓΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!


Ο Bernard Madoff στον φυσικό του χώρο: «Δον» των φυλακών


Ποιός είπε οτι η ζωή δεν είναι πιο συναρπαστική απο τις ταινίες του Χόλλυγουντ;
Έχοντας ήδη εκτίσει τους πρώτους πέντε μήνες από την μεγάλη ποινή φυλάκισής του, ο πλέον διαβόητος απατεώνας του κόσμου Bernard L Madoff, μοιάζει να έχει προσαρμοστεί μια χαρά. Όπως ανέφερε ένας συγκρατούμενος του στις φυλακές της Βόρειας Καρολίνας, ο 71χρονος  έχει κερδίσει το σεβασμό των άλλων, τουλάχιστον μέσα στη φυλακή. «Αποτελεί τον νονό όλων των απατεώνων, είναι ο Δον τους…» λέει.
Ο  πρώην ισχυρός μάνατζερ της Wall Street, καταδικάστηκε σε 150 χρόνια φυλάκισης τον περασμένο Ιούνιο, για εξαπάτηση των πελατών του  επί χρηματικών ποσών ύψους $65 δισ.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του συγκρατούμενου αλλά και των συνηγόρων του, ο Madoff μοιράζεται το κελί του με ένα νεαρό ονόματι Φράνκ, φοράει ρούχα της φυλακής και εργάζεται στη κουζίνα καθαρίζοντας κατσαρόλες και άλλα σκεύη με αμοιβή 12 σέντς την ώρα.  Παίζει χαρτιά, σκάκι και ντάμα, και που και που, περπατάει στην αυλή των φυλακών. «Γενικά είναι μια χαρά, αν και υποφέρει για αυτά που έκανε…» λέει στη Wall Street Journal η  δικηγόρος του Ira Sorkin.
Μια άλλη δικηγόρος που εκπροσωπεί τους πρώην πελάτες του κατάδικου, η  Nancy Fineman, αναφέρει πως ο αρχιτέκτονας της μεγαλύτερης κομπίνας όλων των εποχών, συναγελάζεται με εξίσου διαβόητους κακοποιούς μέσα στη φυλακή. Η δικηγόρος επισκέφτηκε τον Madoff τον περασμένο Ιούλιο, και λέει πως εκείνος  της εκμυστηρεύτηκε, ότι κάνει παρέα με συγκρατούμενους του όπως ο Carmine «το φίδι» Persico, αφεντικό της μαφιόζικής οικογένειας Colombo, και ο Jonathan Pollard, ένας Αμερικανός που καταδικάστηκε για κατασκοπεία για λογαριασμό  του Ισραήλ, πριν είκοσι χρόνια.
Η διασημότητα του Madoff τον έχει κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή από την ώρα που μπήκε στη φυλακή. Όπως λέει η Fineman: «Όλοι ήθελαν το αυτόγραφό του ώστε να το πουλήσουν στο eBay, για αυτό και δεν υπογράφει τίποτα…». Οι περισσότεροι κατάδικοι είναι πεπεισμένοι πως ο κατάδικος με τον αριθμό 61727-054 (Madoff) πρέπει να έχει πολλά χρήματα, τα οποία είναι κάπου κρυμμένα. Σαν αποτέλεσμα αυτής της πεποίθησης, οι δεσμοφύλακες τον προσέχουν ιδιαίτερα, και δεν επιτρέπουν να συνωστίζονται γύρω του άτομα. Όπως λέει ο συγκρατούμενος του, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος, «είναι όπως και εμείς οι υπόλοιποι.. φέρεται σαν φυσιολογικό άτομο». Όμως δεν ήταν όλα τα της φυλακής  ρόδινα για τον Madoff. Η εφημερίδα New York Post, αποκάλυψε τον περασμένο Οκτώβριο πως ο απατεώνας είχε ήδη εμπλακεί στη πρώτη του φασαρία στη φυλακή όταν «έπαιξε ξύλο» με κάποιον άλλο ηλικιωμένο κατάδικο, έχοντας διαφωνήσει για ζητήματα του χρηματιστηρίου.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών