KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΑΠΟ ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟ ΦΕΥΓΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!


Nasdaq και Citigroup στήριξαν τη Wall Street...!!

 

 

Ο τεχνολογικός κλάδος ήταν αυτός που ξεχώρισε σήμερα στη Wall Street, καθώς στάθηκε ικανός όχι μόνο να ανακόψει το κύμα ρευστοποιήσεων που είχε ξεκινήσει από το πρωί στις διεθνείς αγορές, αλλά και να οδηγήσει την αμερικανική αγορά σε σημαντικά, για τη συγκυρία, κέρδη. Επιπλέον, η έγκριση του νομοσχεδίου για τη μεταρρύθμιση στο σύστημα περίθαλψης από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, έδωσε ώθηση στην αγορά, ενώ θετικά επέδρασε και η αναβάθμιση των συστάσεων της Citigroup και της Boeing από τους αναλυτές.
Πιο συγκεκριμένα, ο Dow Jones σημείωσε κέρδη ύψους 0,41% στις 10.785,74 μονάδες, ο S&P 500 κέρδισε 0,51% στις 1.165,81 μονάδες, ενώ ο Nasdaq σημείωσε άνοδο 0,85% στις 2.395,4 μονάδες.
Κέρδη 3,3% σημείωσε η Citigroup, της οποίας τη σύσταση αναβάθμισε η Bove σε buy από neutral προηγουμένως, αυξάνοντας παράλληλα και τις εκτιμήσεις της για την τιμή της μετοχής στα 5 δολάρια, από 3,75 δολάρια προηγουμένως. Η Bove ανέφερε ότι η τράπεζα θα περιορίσει τις ζημίες της από τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια καθώς οι συνθήκες στην αγορά εργασίας βελτιώνονται.
Στο +2,5% βρέθηκε η Medtronic, η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο παραγωγής βηματοδοτών, καθώς εγκρίθηκε η νέα γενιά ρυθμιστών της λειτουργίας της καρδιάς, και είναι έτοιμοι να προωθηθούν στην αγορά.
Κέρδη 1,8% σημείωσε και η Boeing, της οποίας τη σύσταση αναβάθμισε η Oppenheimer σε outperform.
«Άλμα» 7% για τη Williams-Sonoma, μετά τα καλύτερα των αναμενόμενων αποτελέσματά της.
Το νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση στο αμερικανικό σύστημα πέρασε με 219 ψήφους υπέρ έναντι 212 κατά ενώ απομένει πλέον η υπογραφή του από τον Αμερικανό πρόεδρο για να ενσωματωθεί στην εγχώρια νομοθεσία.
Μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις, συνεχείς επαφές και ομιλίες, ψηφίστηκε η μεταρρύθμιση στο σύστημα Υγείας, η οποία επεκτείνει την ασφαλιστική κάλυψη σε σχεδόν όλους τους Αμερικανούς. Το βήμα αυτό θεωρείται πολύ σημαντικό στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, καθώς θεωρείτο για πολλές δεκαετίες ανοιχτή πληγή για την αμερικανική κοινωνία.
Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, ο κλάδος της υγείας έκλεισε ανοδικά κατά 0,9% κινήθηκε ο κλάδος της υγείας, με τη Tenet Healthcare να ξεχωρίζει αφού σημείωσε κέρδη 9,5%, ενώ στο +1,7% βρέθηκε και η Pfizer με τη Merck.
Την επενδυτική διάθεση απέναντι στις εταιρείες του κλάδου της τεχνολογίας άλλαξε η νέα έκθεση του Bill Miller της Legg Mason, καθώς υπέδειξε το πολύ θετικό outlook για τις εταιρείες του κλάδου, ενώ η χρηματιστηριακή τους τιμή θεωρείται ότι είναι χαμηλή. Με αυτήν την ανάλυση, ο δείκτης Nasdaq σημείωσε τα μεγαλύτερα κέρδη στη Wall Street, ενώ η Techwell ενισχύθηκε κατά 48%.
Στον αντίποδα, απώλειες 4,3% κατέγραψε η Jeweler Tiffany, η οποία αν και ανακοίνωσε καθαρά κέρδη του δ’ 3μήνου στα 140,1 εκατ. δολ. από 31,1 εκατ. δολ. στο αντίστοιχο περσινό διάστημα, οι αναλυτές ανέμεναν καλύτερα αποτελέσματα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών