KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010



Nέο «λουκέτο» σε αμερικανική τράπεζα.

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010, 04:12
Μια μικρή τράπεζα, η οποία βρίσκεται στη Νεβάδα των ΗΠΑ κήρυξε πτώχευση, ανεβάζοντας τον αριθμό των «λουκέτων» για το 2010 στα 21, σύμφωνα με την ρυθμιστική αρχή του χρηματοπιστωτικού τομέα.

Η ομοσπονδιακή εταιρία ασφάλισης των καταθέσεων (Federal Deposit Insurance Corp, FDIC) ανακοίνωσε ότι η Carson River Community Bank στο Κάρσον Σίτι, στην κομητεία Ρίνο, στη Νεβάδα, έκλεισε.

Η υπηρεσία ανέφερε αυτήν την εβδομάδα ότι ο αριθμός των "προβληματικών" τραπεζών στις ΗΠΑ σημείωση αλματώδη αύξηση, κατά 27%, το τέταρτο τρίμηνο του 2009, φθάνοντας τις 702. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό από το 1993 και μια ένδειξη ότι η ανάκαμψη του τομέα παραμένει "άνιση", σύμφωνα με αναλυτές.

Η τράπεζα Carson River είχε πόρους 51,1 εκατ. δολαρίων και καταθέσεις 50 εκατ. δολαρίων την 31η Δεκεμβρίου 2009, σύμφωνα με την FDIC. Πλέον, η Heritage Bank, στη Νεβάδα, θα αναλάβει την κάλυψη των καταθέσεων της τράπεζας που έκλεισε.

Η πτώχευση της Carson River Community Bank αναμένεται να στοιχίσει στην FDIC 7,9 εκατ. δολάρια, κατά τις εκτιμήσεις της.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών