KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010


GLOBAL FINALCIAL CRISIS TOGETHER WE CAN STOP TALKING ABOOT IT.



Ο Μεξικανός που ξεπέρασε τους Gates ,και Buffett.

Ο μεξικανός μεγιστάνας των τηλεπικοινωνιών Carlos Slim είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, σύμφωνα με τη σχετική λίστα του περιοδικού Forbes. Είναι η πρώτη φορά εδώ και 16 χρόνια που κάποιος μη Αμερικανός βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου.

Με περιουσία ύψους 53,5 δισ. δολαρίων, ο Slim ξεπέρασε τον Bill Gates που ήταν πέρυσι ο πλουσιότερος στον κόσμο, αλλά και τον Warren Buffett. Με τις περιουσίες τους να αποτιμώνται στα 53 δισ. δολάρια και στα 47 δισ. δολάρια αντίστοιχα, οι κ.κ. Gates και Buffett βρέθηκαν στην δεύτερη και στην τρίτη θέση της λίστας.

Ακολουθούν οι Ινδοί επιχειρηματίες Mukesh Ambani (29 δισ. δολάρια) και Lakshmi Mittal (28,7 δισ. δολάρια), ο Larry Ellison (28 δισ. δολάρια) της Oracle, ο Bernard Arnault (27,5 δισ. δολάρια) της LVMH, ο Βραζιλιάνος Eike Batista (27 δισ. δολάρια), ο Amancio Ortega (25 δισ. δολάρια) της Zara και ο Γερμανός Karl Albrecht (23,5 δισ. δολάρια).

Για πρώτη φορά, η χώρα με τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους εκτός των ΗΠΑ ήταν η Κίνα. Ο πλουσιότερος Κινέζος είναι ο Zong Qinghou, πρόεδρος της Hangzhou Wahaha Group, με περιουσία 7 δισ. δολαρίων, η οποία τον κατατάσσει στην 103η θέση της παγκόσμιας λίστας.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών