KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

GLOBAL FINALCIAL CRISIS TOGETHER WE CAN STOP TALKING ABOOT IT.


Παζαρόπουλος: Συνεχίζεται το θρίλερ - Διαψεύδει η εταιρεία.

«Δεν υπάρχει κανένα σοβαρό θέμα με την εταιρεία» είπε ο Σπύρος Παζαρόπουλος σε πρωινή του επικοινωνία και  απαντώντας με τον τρόπο αυτό στα δημοσιεύματα που έφερναν την εταιρεία του ένα βήμα πριν την πτώχευση.

Λίγο αργότερα, ο όμιλος εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση με την οποία υποστήριζε ότι «Μια προσωρινή καθυστέρηση σε παράδοση αυτοκινήτων, έκανε φυσιολογικά κάποιους από τους πελάτες μας να θυμώσουν δικαίως, τους κατανοούμε πλήρως. Κάποιοι όμως για δικούς τους λόγους, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το συγκυριακό αυτό γεγονός για να χτυπήσουν την εταιρεία μας, που τόσα χρόνια είναι ψηλά στις προτιμήσεις και στην εκτίμηση για τις υπηρεσίες της, των χιλιάδων πελατών της»

Πηγές από την Κοσμοκάρ πάντως αποκάλυψαν στο isotimia.gr ότι της αναφέρθηκαν καθυστερήσεις παραδόσεων αυτοκινήτων από την εταιρεία Παζαρόπουλος αλλά ότι τελικά τακτοποιήθηκαν ύστερα από επικοινωνία της Κοσμοκάρ με την Παζαρόπουλος.

Η ανακοίνωση του ομίλου. ο οποίος έχει ξαναβρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας στο τέλος 2008 για παρόμοια προβλήματα, ήρθε λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον όμιλο να αντιμετωπίζει προβλήματα ταμειακής ροής και να βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με την Κοσμοκάρ, επίσημο εισαγωγέα των αυτοκινήτων Audi και WV, για απορρόφησή της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που η «Παζαρόπουλος» διαψεύδει, ο όμιλος έχει καθυστερήσει σημαντικά τις παραδόσεις παραγγελθέντων και αποπληρωθέντων οχημάτων, ενώ αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα και στις σχέσεις του με τις συνεργαζόμενες τράπεζες. Ωστόσο, αυτό που δεν διαψεύδεται ακόμα από την Κοσμοκάρ, είναι η πιθανή απορρόφηση του Ομίλου Παζαρόπουλος, τουλάχιστον ως προς τις δραστηριότητες που αφορούν τις μάρκες Audi και VW.

Τα δημοσιεύματα που αφορούν τον όμιλο κάνουν λόγο για υποχρεώσεις ύψους σχεδόν 20 εκατομμυρίων ευρώ της Παζαρόπουλος προς την Κοσμοκάρ αλλά και άλλα οικονομικά ανοίγματα.

Άλλες πηγές αφήνουν να εννοηθεί ότι η Κοσμοκάρ σκοπεύει να συνεχίσει να καλύπτει τον όμιλο Παζαρόπουλος, ώστε να μην πληγεί η φήμη της VW και της Audi στην Ελλάδα, αλλά ότι υπάρχουν συζητήσεις που αφορούν την τελική λύση του προβλήματος.

Ο όμιλος Παζαρόπουλος πάντως, διαψεύδει τα πάντα και στην σημερινή ανακοίνωσή του καταλήγει: «Διαβεβαιώνουμε το κοινό και τους πελάτες μας ότι άμεσα η όποια αναστάτωση δημιουργήθηκε θα αποκατασταθεί και θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε με υψηλό αίσθημα ευθύνης στη σχέση που τόσα χρόνια έχουμε δημιουργήσει με τους ανθρώπους ποτ προτίμησαν και προτιμούν την εταιρεία μας».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών