KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010


GLOBAL FINALCIAL CRISIS TOGETHER WE CAN STOP TALKING ABOOT IT.

Ανακατεύουν την τραπεζική τράπουλα οι Rothschild

Μια κρίση πάντα αποτελεί ευκαιρία για τους ισχυρούς. Η οικογένεια Rothschild, με ιστορία 212 ετών στον ευρωπαϊκό τραπεζικό χώρο, το γνωρίζει πολύ καλά. Έχοντας κάνει την υπέρβαση να διορίσει για πρώτη φορά στα χρονικά διευθύνοντα σύμβουλο που δεν είναι μέλος της οικογενείας, η δυναστεία τώρα δείχνει να υιοθετεί επιθετική αναπτυξιακή πολιτική.

Στόχος είναι να εκμεταλλευτεί τη δυσπιστία με την οποία αντιμετωπίζουν τα μεγάλα χαρτοφυλάκια τις τράπεζες για να κερδίσουν πελάτες. Ήδη προσελκύει στελέχη από ανταγωνιστές και σκοπεύει σύντομα να διπλασιάσει το βρετανικό κομμάτι του private banking. Τελευταία σημαντική μετεγγραφή ήταν ένα από τα σημαίνοντα στελέχη της Morgan Stanley στην Ευρώπη, ο Nandu Patel, που πλέον θα αναλάβει την γενική διεύθυνση του γαλλοβρετανικού ομίλου.

Σημειώνεται ότι σήμερα ο όμιλος Rothschild διαχειρίζεται 2,5 δισ. στερλίνες περίπου 600 πλούσιων επενδυτών. Στις αρχές του μήνα ο David de Rothschild παρέδωσε τα ηνία του ομίλου στο επί 22 χρόνια στέλεχος της επενδυτικής τράπεζας, Nigel Higgins, διατηρώντας μόνο τη θέση του προέδρου.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών