KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010




GLOBAL FINALCIAL CRISIS TOGETHER WE CAN STOP TALKING ABOOT IT.


Και η Ολλανδία υπέρ του ΔΝΤ


Η Ολλανδία υποστηρίζει την ιδέα μιας χρηματοπιστωτικής βοήθειας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου προς την Ελλάδα, ωστόσο εκτιμά ότι αυτή δεν θα είναι αρκετή.

«Υποστηρίζουμε την οδό του ΔΝΤ», δήλωσε ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών, Γιαν Κις ντε Γιάγκερ, συμπληρώνοντας όμως ότι «ο ρόλος του ΔΝΤ δεν θα αρκέσει», καθώς «οι χρηματοπιστωτικές ανάγκες της Ελλάδας ανέρχονται για φέτος σε περίπου 40 δισεκατομμύρια ευρώ».

Εάν η βοήθεια του ΔΝΤ δεν είναι επαρκής, «μια παράλληλη λύση πρέπει να προκύψει από την (ευρωπαϊκή) περιοχή», σύμφωνα με τον υπουργό, για τον οποίο «θα υπάρχει πάντα δυνατότητα προσφυγής στις ευρωπαϊκές χώρες».

«Η Ελλάδα είναι η ίδια υπεύθυνη γι' αυτό που συνέβη και πρέπει να σηκώσει τα μανίκια», δήλωσε ο υπουργός, «όμως πρέπει να εμποδίσουμε να επεκταθεί προς την Ολλανδία η ελληνική πυρκαγιά».

Αυτό που αναμένεται πλέον είναι η ολλανδική κυβέρνηση να επισημοποιήσει τη θέση της. 

H Φινλανδία δεν απορρίπτει τη λύση ΔΝΤ για την Ελλάδα

Ανοιχτή σε παροχή βοήθειας στην Ελλάδα από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δηλώνει η Φινλανδία, όπως ανέφερε σήμερα κυβερνητική πηγή.

«Εξαρχής η θέση της Φινλανδίας ήταν ότι πρέπει να εξεταστεί μια χρηματοδότηση μέσω του ΔΝΤ» ήταν η χαρακτηριστική πρόταση που χρησιμοποίησε, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, πηγή του φινλανδικού Υπουργείου Οικονομικών.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών