KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

GLOBAL FINALCIAL CRISIS TOGETHER WE CAN STOP TALKING ABOOT IT.
                           (ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ!!!)

Ποιοι υποχρεούνται να δίνουν αποδείξεις

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010, 16:39
Όσοι εκμεταλλεύονται ταξί, φορτηγά δημοσίας χρήσεως, λεωφορεία ΚΤΕΛ, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κάμπινγκ, οι μηχανικοί και οι αρχιτέκτονες, οι λιανοπωλητές λαϊκών αγορών, τα πρακτορεία Προπό, τα βενζινάδικα και τα περίπτερα, εντάσσονται στον λογιστικό τρόπο προσδιορισμού του εισοδήματός τους.

Δηλαδή, τα εισοδήματά τους θα προσδιορίζονται με βάση τα βιβλία τους και όχι τεκμαρτά όπως σήμερα, ενώ θα χρησιμοποιούν μηχανές για την έκδοση αποδείξεων. Εκτός από τα πρατήρια βενζίνης, που η υποχρέωσή τους αυτή θα ισχύσει από 1η Απριλίου 2010, για τους υπόλοιπους το νέο αυτό σύστημα προσδιορισμού του εισοδήματός τους τίθεται σε ισχύ από 1η Ιουλίου 2010.

Παράλληλα, καταργείται η αυτοτελής φορολόγηση, που ίσχυε έως σήμερα σε μια σειρά επιδομάτων και αμοιβών, ενώ εξαιρούνται οι τόκοι των καταθέσεων και των ομολόγων.

Με το νομοσχέδιο προβλέπεται η επιβολή ΦΠΑ σε δικηγόρους, συμβολαιογράφους, άμισθους υποθηκοφύλακες, δικαστικούς επιμελητές, συγγραφείς, καλλιτέχνες, ερμηνευτές έργων τέχνης. Εξαιρούνται οι γιατροί, καθώς η απαλλαγή τους προβλέπεται από κοινοτική οδηγία.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών