KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

GLOBAL FINALCIAL CRISIS TOGETHER WE CAN STOP TALKING ABOOT IT.



Τα δέκα καλύτερα πεντάστερα ξενοδοχεία κάτω των 50 ευρώ

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, άνετα λουξ δωμάτια και μεγάλη ποικιλία wellness εγκαταστάσεων. Αυτά προσφέρουν τα ξενοδοχεία πέντε αστέρων γι’ αυτό και οι τιμές τους τις περισσότερες φορές είναι ιδιαίτερα υψηλές. Παρόλ' αυτά, υπάρχουν πολυτελή ξενοδοχεία που κοστίζουν λιγότερο από 50 ευρώ το άτομο. Η Trivago βρήκε πολυτελή ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές για όλα τα γούστα.
Hesperia Fira Suites, Βαρκελώνη
To Aparthotel Hesperia Fira Suites βρίσκεται κοντά στο business center της Βαρκελώνης και στεγάζει 52 μοντέρνα και καλαίσθητα διαμερίσματα. Τα διαμερίσματα είναι πλήρως εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προσφέροντας άνετους και μεγάλους χώρους, κατάλληλους για οικογένειες. Η παραλία, το κέντρο της πόλης καθώς και το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης είναι πολύ γρήγορα και εύκολα προσβάσιμα με το μετρό. Ιδιαίτερη υπηρεσία του ξενοδοχείου: πολλαπλά καθημερινά δωρεάν δρομολόγια στην παλιά πόλη της Βαρκελώνης. Το Hesperia Fira Suites αποτελεί την πολυτελή βάση για να αρχίσει κανείς να απολαμβάνει τη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας της Καταλονίας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.hesperia.com  .

Radisson Blu Centrum Hotel, Βαρσοβία
Tο Radisson Blu Centrum, το οποίο βρίσκεται στην επαγγελματικά πολυάσχολη περιοχή της Βαρσοβίας, υποδέχεται τους επισκέπτες του στο μεγάλο και πολυτελές lobby του. Οι επισκέπτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε 311 μοναδικά σχεδιασμένα δωμάτια, ανάλογα με την προσωπικότητά τους. Η γαστρονομία του ξενοδοχείου έχει πολλά να προσφέρει: μια brasserie και ένα εστιατόριο που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το πρωινό: μια πολύ καλή αρχή πριν από την ξενάγηση στα πολυάριθμα αξιοθέατα της πολωνικής πόλης, όπως σε αυτό της παλιάς ιστορικής πόλης. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.radissonblu.com/hotel-warsaw .

Royal Mare, Κρήτη
Το Royal Mare εντυπωσιάζει με τα 341 δωμάτιά του και το μέγεθός του. Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία βόρειο-ανατολικά της Κρήτης. Η ζωντανή περιοχή της Χερσοννήσου βρίσκεται μόνο δύο χιλιόμετρα μακριά. Στα τρία διαφορετικά εστιατόρια που διαθέτει το ξενοδοχείο, μπορεί κανείς να απολαύσει όλων των ειδών τις γεύσεις. Η παραδοσιακή κρητική κουζίνα με αρώματα από ελαιόλαδο, δενδρολίβανο και ψάρι σερβίρεται στο εστιατόριο “El Greco”. Στο ανακαινισμένο Thalasso Spa Centre οι επισκέπτες θα βρουν περισσότερα από 4.000 τ.μ. με προγράμματα wellness και θεραπείες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.aldemarhotels.com .

Melia Mare Madeira Resort & Spa, Φουνχάλ
To Melia Mare Madeira Resort & Spa υπόσχεται μια ξένοιαστη διαμονή λόγω της μαγευτικής τοποθεσίας του, ακριβώς πάνω στον Ατλαντικό Ωκεανό. Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται η περιοχή της Φουνχάλ Λίντο, όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν υπέροχους περιπάτους. Τα καλόγουστα μοντέρνα δωμάτια του ξενοδοχείου διεγείρουν τις αισθήσεις: τα ζεστά χρώματα και το απαλό άρωμα λεβάντας δημιουργούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Πολύ καλή πρόταση είναι το spa του ξενοδοχείου: το εντυπωσιακότερο κομμάτι της wellness περιοχής είναι το ινδικό μασάζ, το γιαπωνέζικο Reiki και το Vichy shower. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.madeira-portugal.com/melia-madeira-mare  .

Bristol Kempinski, Βερολίνο
Κομψή ατμόσφαιρα, προσεκτική εξυπηρέτηση και παραδοσιακή φιλοξενία είναι τα σημεία αναφοράς του Bristol Kempinski, το οποίο βρίσκεται στο δρόμο του Βερολίνου, Ku Αdamm Avenue. Πολλές διασημότητες όπως ο Johnny Depp, έχουν περάσει από την πόρτα του Bristol Kempinski. Στα 246 δωμάτιά του, μέσα από ένα στυλ που εναλλάσσεται ανάμεσα σε κλασικό και μοντέρνο, οι επισκέπτες θα καλομάθουν, μιας και καμία επιθυμία δε μένει απραγματοποίητη. Μέσα στο ξενοδοχείο υπάρχουν τέσσερα μπαρ και εστιατόρια, τα οποία σερβίρουν διεθνή αλλά και γερμανική παραδοσιακή κουζίνα. Μέτα από μια μέρα στα αξιοθέατα της γερμανικής πρωτεύουσας, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο μεγάλο spa του ξενοδοχείου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.kempinskiberlin.de .
Swissotel, Ταλίν
Δέκα μόνο λεπτά μακριά από την παλιά πόλη βρίσκεται το Swissotel Tallinn. Η μοντέρνα τεχνολογία και το καλόγουστο design των 238 δωματίων και σουιτών του ανταποκρίνονται σε υψηλές προδιαγραφές. Ιδιαίτερα δημοφιλές είναι το εστιατόριο του ξενοδοχείου Horisont, στον τελευταίο όροφο, απ`όπου οι φιλοξενούμενοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη μαγευτική θέα της παλιάς πόλης της εσθονικής πρωτεύουσας. Στο "Amrita Spa & Wellness" οι ταξιδιώτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε μοντέρνες δυτικές θεραπείες και σε παραδοσιακές ανατολικές. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.swissotel.com .

Hotel Excelsior, Ντουμπρόβνικ
Το ξενοδοχείο Excelsior διαθέτει πανοραμική θέα στην Αδριατική θάλασσα. Πολλές διασημότητες έχουν κάνει check in σε αυτό το ξενοδοχείο. Τα 158 δωμάτια είναι άνετα και ζεστά. Τα τέσσερα εστιατόριά του προσφέρουν μεγάλη ποικιλία γεύσεων και ένα απολαυστικό buffet πρωινό. Tο bar Abakus είναι ένα από δημοφιλέστερα μέρη στο Ντουμπρόβνικ, το οποίο πρέπει κανείς οπωσδήποτε να επισκεφθεί: μουσική υπόκρουση πιάνου, ελαφρύ φαγητό και μεγάλη συλλογή ποτών. Στο wellness κέντρο του ξενοδοχείου, θα βρει κανείς διαθέσιμες θεραπείες ομορφιάς, διάφορα είδη μασάζ και αθλητικές δραστηριότητες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.hotel-excelsior.hr .

Hilton Helsinki Strand, Ελσίνκι
Το Hilton Helsinki Strand βρίσκεται στο κέντρο του Ελσίνσκι. Ένας μεγάλος προθάλαμος με φινλανδικό design -συνδυάζει την τερακότα, το μάρμαρο και το γρανίτη- καλωσορίζει τους επισκέπτες. Το πολυτελές ξενοδοχείο διαθέτει 192 φωτεινά και άνετα δωμάτια. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του ξενοδοχείου: ο τελευταίος όροφος φιλοξενεί το διάσημο μπαρ Atrium. Από τη γυάλινη κατασκευή μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν τη θέα όλης της φινλανδικής πρωτεύουσας. Μια όαση wellness με πισίνα, σάουνα και αίθουσα γυμναστικής εξασφαλίζει την απόλυτη πολυτέλεια στο Hilton Helsinki Strand. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www1.hilton.com/en_US/hi/hotel/HELHIHI-Hilton-Helsinki-Strand .

Vincci Seleccion Estrella del Mar, Μαρμπέλα
Το Vincci Seleccion Estrella del Mar στην Costa del Sol συνδυάζει την ηρεμία, την καλή εξυπηρέτηση και την πολυτέλεια. Ο συνδυασμός μεσογειακού στυλ με αραβικά στοιχεία προσδιορίζει την εικόνα του ξενοδοχείου. Τα 134 δωμάτια και σουίτες του, τα 5.000 τ.μ. κήπου και οι τέσσερις πισίνες του, προσφέρουν άπλετο χώρο για αναψυχή. Για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν, μια πολύ καλή πρόταση είναι να επισκεφθούν το Nammu Areas Spa, το οποίο εκτός από τη σάουνα και το χαμάμ, διαθέτει γυμναστήριο και κέντρο ομορφιάς. Για τους λάτρεις των σπορ το ξενοδοχείο προσφέρει διάφορες δραστηριότητες όπως τέννις, ιππασία, γκολφ. Το ξενοδοχείο αριθμεί τέσσερα εστιατόρια. Μάλιστα, στο La Acequeia θα απολαύσετε το “Show Cooking”, ένα φαντασμαγορικό σόου με φωτιές.




η

Royal Mare, Κρήτη
Melia Mare Madeira Resort & Spa, ΦουνχάλBristol Kempinski, Βερολίνο
Swissotel, ΤαλίνHotel Excelsior, Ντουμπρόβνικ
Hilton Helsinki Strand, Ελσίνκι
Vincci Seleccion Estrella del Mar, Μαρμπέλα

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών