KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010


GLOBAL FINALCIAL CRISIS TOGETHER WE CAN STOP TALKING ABOOT IT.


Στη Μυτιληναίος το 50,01% της Endesa Hellas αντί 140 εκατ. ευρώ, αποκτά τον πλήρη έλεγχο!!!

Σε συμφωνία για την εξαγορά του 50,01% της Endesa Hellas από την Endesa SA, αντί 140 εκατ. ευρώ, κατέληξε η Μυτιληναίος.

Το ποσό θα καταβληθεί τμηματικά έως την 1η Ιουλίου 2012.

Ταυτόχρονα, η Endesa SA θα εξαγοράσει ένα αιολικό πάρκο και τρεις υδροηλεκτρικούς σταθμούς συνολικής εγκατεστημένης ισχύος περίπου 14 MW του χαρτοφυλακίου της Endesa Hellas, έναντι του τιμήματος των 20 εκατ. ευρώ.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η Μυτιληναίος θα καταστεί μοναδικός μέτοχος της Endesa Hellas, αποκτώντας το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

"Η παραπάνω εξέλιξη αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση της δημιουργίας του μεγαλύτερου ανεξάρτητου παραγωγού ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει 1,2 GW από θερμικές μονάδες σε λειτουργία έως το 2011, καθώς και πάνω από 800MW ΑΠΕ, είτε σε λειτουργία, είτε σε διάφορα στάδια ανάπτυξης", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Μυτιληναίος.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό την αίρεση της λήψης των απαραίτητων εγκρίσεων από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών