KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010


H Marfin Popular Bank η ΕΤΕ και η Erste Bank δανείζουν 160 εκατ την Σερβία...

(αντι να τα ριξουν στην αγορα στην ΕΛΛΑΔΑ).

Το Σερβικό κράτος δεν σχεδιάζει να εκδώσει μέσα στους επόμενους 6 μήνες ευρωομόλογο ανακοίνωσε η κυβέρνηση ωστόσο μέσω συμφωνίας με 2 ελληνικές τράπεζες και μια Αυστριακή δανείσθηκε 160  εκατ ευρώ.
Οι τράπεζες που δάνεισαν το Σερβικό κράτος είναι η Marfin Popular Bank η Vojvodjanska Bank θυγατρική της Εθνικής τράπεζας και η Αυστριακή Erste bank. H Σερβία  δεν θα προχωρήσει τελικά σε έκδοση ομολογιακού δανείου σε ευρώ, καθώς προσπαθεί να μειώσει το δανεισμό της σε ξένο νόμισμα. Το συνολικό κόστος του δανείου- συμπεριλαμβανομένου του Euribor – θα είναι μικρότερο του 5%, τη στιγμή που τα CDs της Σερβίας για την 5ετία ήταν στις 380 μονάδες βάσης στα τέλη Φεβρουαρίου. Το δάνειο θα είναι πενταετούς διάρκειας με περίοδο χάριτος ενός έτους. Η κυβέρνηση είχε προκηρύξει διαγωνισμό τον Οκτώβριο προκειμένου να δανειστεί 200 εκατ. ευρώ από τράπεζες που δραστηριοποιούνται στη Σερβία. Εννέα τράπεζες κατέθεσαν τελικά προσφορές, που ανήλθαν συνολικά στα 400 εκατ. ευρώ.  

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών