KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ιδιώτες ελεγκτές για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών..τι αλλο θα δουμε!!!

Συμφωνία με τις εγχώριες και διεθνείς ελεγκτικές εταιρείες υπέγραψε χθες το υπουργείο Οικονομικών για την παρακολούθηση της εκτέλεσης του προϋπολογισμού, τη μεταρρύθμιση του δημοσιονομικού σύστήματος αλλά και την υλοποίηση του προϋπολογισμού προγραμμάτων. Με βάση τη συμφωνία δύο ελεγκτές από αυτές τις εταιρείες θα εγκατασταθούν στα υπουργεία όλης της χώρας.

Οι ιδιώτες ελεγκτές θα έχουν συμβουλευτικό ρόλο, υποδεικνύοντας πρακτικές ελέγχου κάθε κωδικού δημόσιας δαπάνης, ενώ θα υποβάλλουν προτάσεις και για την καθιέρωση προϋπολογισμού προγραμμάτων.

Την ίδια στιγμή, το υπουργείο Οικονομικών τρέχει και τη δεύτερη φάση υλοποίησης της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών, όπου στις αρχές του καλοκαιρίου υπολογίζεται να ενταχθούν τα υπουργεία και μέχρι το τέλος του έτους ΟΤΑ και ΝΠΔΔ.

Στις χθεσινές δηλώσεις του, ο υπουργός Οικονομικών παρουσίασε τρία νομοσχέδια που προωθούνται το αμέσως προσεχές διάστημα και τα οποία αφορούν:

*Το νέο πλαίσιο για τα ψυχαγωγικά και τεχνικά παίγνια
*Εξίσωση των ορίων ηλικίας μεταξύ ανδρών και γυναικών στο δημόσιο
 *Εποπτεία της ιδιωτικής ασφάλισης

Ανακοίνωσε επίσης την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών, την αναμόρφωση της φορολογικής δήλωσης, την κατάργηση του ΚΒΣ, τη σύσταση ομάδας δράσης για την είσπραξη των ληξιπροθέσμων οφειλών αλλά και μία σειρά από δράσεις όπως (αναμόρφωση ΣΔΟΕ, εντατικοποίηση ελέγχων, διαφημιστική εκστρατεία ) για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών