KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010


Αξίζει να επενδύσει κανείς τώρα στην μετοχή της Citigroup;

 
Κέρδη καταγράφει  η μετοχή της Citigroup, μετά τα αποτελέσματα  - έκπληξη ύψους 4,4 δισ. δολαρίων που ανακοίνωσε για το πρώτο τρίμηνο του 2010, διαψεύδοντας τους αναλυτές που ανέμεναν τα κέρδη να διαμορφωθούν κατά 60% χαμηλότερα…
Το ερώτημα που τίθεται, λοιπόν, είναι ένα: Αξίζει να αγοράσει κανείς την μετοχψή της Citigroup;
Η μετοχή ξεπέρασε για λίγο τα 5 δολάρια την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο δεν μπόρεσε να τα διατηρήσει. Η σύσταση της μετοχής είναι hold.
Η τελευταία φορά που η μετοχή της Citigroup κινήθηκε πάνω από τα 5 δολάρια εντοπίζεται στα τέλη Αυγούστου. Αντίστοιχα, τα χαμηλότερα επίπεδα (Απρίλιος 2009-Απρίλιος 2010) σημειώθηκαν τον Ιούλιο, όπου και η μετοχή υποχώρησε κάτω από τα 3 δολάρια.
Σε διάστημα 12 μηνών η μετοχή άγγιξε έως και το υψηλό των 5,43 δολαρίων, αλλά και το χαμηλό των 2,55 δολαρίων.
Κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2009, η Citigroup κατέγραψε ζημιές 34 σεντς ανά μετοχή ενώ για όλο το έτος χρήσης ανακοίνωσε ζημιές της τάξης των 76 σεντς ανά μετοχή.
Αναλυτές γνωστής αμερικανικής τράπεζας εκτιμούν ότι αν ο Dow Jones ανέλθει στο επίπεδο των 11.700 μονάδων (αύξηση κατά 5,4%), η μετοχή της Citigroup μπορεί να ανέλθει έως και τα 5,30 δολάρια.
Άλλοι αναλυτές αυξάνουν την τιμή στόχο έως και τα 7-7,5 δολάρια έως στα τέλη του 2010 αρχές του 2011.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου τρεις γενικοί διευθυντές της Citigroup προέβησαν σε αθρόες αγορές, στα 3 δολάρια.
Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια της ύφεσης η Citigroup έλαβε πακέτο διάσωσης ύψους 45 δισ. δολαρίων. Η αμερικανική κυβέρνηση κατέχει σε αυτήν 7,7 δισ. μετοχές ή ποσοστό της τάξης του 27%

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών